Priporočila

Hitri izračun ponudbe
Z veseljem bi priporočil računovodski servis Vizija, s katerim sodelujem že vrsto let. Njihove usluge so vedno izjemno profesionalne, natančne in zanesljive. Zaupanje v njihovo delo je vedno bilo na visoki ravni. Imajo izkušene in strokovno usposobljene računovodje, ki so vedno pripravljeni pomagati pri vsakem vprašanju ali težavi. Njihova strokovnost in pozornost do podrobnosti so ključne za zagotavljanje, da so vsi finančni podatki in dokumentacija natančni in ažurni. Že vrsto let mi pomagajo doseči finančni uspeh, zato sem z njihovimi storitvami zelo zadovoljen.
NINU d.o.o. | Marko Matijevič, direktor
Izbrati kakovostno računovodstvo je za delovanje podjetja ključnega pomena. Mi smo z izbiro Vizija računovodstva izjemno zadovoljni. Deležni smo strokovne podpore, prijaznosti in kvalitete opravljenega računovodskega dela. Vsekakor priporočamo tudi drugim, ki so v iskanju računovodskega servisa.
GAREX ADRIA, D. O. O.
Pri svojem delu smo proaktivni, težimo k perfekcionizmu in smo usmerjeni k ciljem. Zato smo si želeli, da je tudi naše računovodstvo kakovostno in zanesljivo – Vizija računovodstvo je prav to – sodelujemo z jasno vizijo do skupnega cilja.
APPLET, D. O. O.
Garex, d. o. o. je podjetje, ki izpolnjuje potrebe najzahtevnejših naročnikov na področju naprednih informacijskih rešitev. Vizija računovodstvo, d. d. je pri tem bilo prava izbira – pri svojem delu zagotavljajo profesionalnost, natančnost, hitrost in dosegljivost.
GAREX, D. O. O.
Računovodski servis Vizija sem izbrala po priporočilu prijateljice.  Z Vizijo uspešno sodelujem že sedmo leto in sem res zadovoljna. Vse stvari so urejene ažurno, odgovori na vprašanja so razumljiva, ko nastanejo problemi mi svetujejo in pomagajo. Bi priporočila!
Čistilni servis VODA, Brigita Grašič s.p.
Računovodski servis je bil v preteklosti za podjetnike ali večje družbe nekaj nepredstavljivega. Pojavljalo se je vprašanje varnosti podatkov, le-ti so morali biti vsak trenutek na voljo, zaupanje v ljudi izven firme je bilo majhno,…
V današnjem času, pa si delovanje družbe brez korektnega računovodskega servisa kar težko predstavljamo. V računovodski servis moramo biti sposobni zaupati, vzpostaviti moramo korekten odnos, nivo spoštovanja mora biti zelo visok, komunikacija mora potekati hitro, probleme moramo reševati skupaj, podatki morajo ostati zaupni, delo pa mora biti opravljeno profesionalno. Vse to spominja na veliko podobnost računovodskega servisa s zdravnikom/zobozdravnikov (zdravstveno ustanovo).
Vse zgoraj naštete vrline smo našli prav pri Računovodskem servisu VIZIJA in zato z njimi sodelujemo že vrsto let.
ORTHOS Ljubljana | Dr. Maja Ovsenik, direktorica
Z Vizijo sodelujemo že več kot desetletje. Začetki sodelovanja segajo na področje svetovanja kot pomoč in podlaga za različne odločitve z finančno računovodskega področja.
Težka je odločitev za menjavo računovodskega servisa, toda pred sedmimi leti smo napravili tudi ta korak in tudi to področje s pomočjo Vizije razvili na višjem nivoju.
Vedeli smo, da Vizija svoje delo opravlja konkurenčno in visoko profesionalno, dodatno pa nas je pozitivno presenetila natačnost, skrbnost in profesionalnost skrbnice našega podjetja.
Soča – oprema d.o.o.
Ko je naše podjetje prejelo globalno zahtevo v zvezi z zunanjim obračunavanjem plač, smo se lotili izbirnega postopka računovodskega servisa. 
Že po uvodnih sestankih smo ugotovili, da je pravzaprav Vizija edina, ki razume našo kompleksnost poslovanja in je sposobna slediti našim potrebam. 
Za sodelovanje z Vizijo smo se tako odločili zaradi dologoročnih izkušenj, strokovnosti ter referenc.
Sodelujemo že od leta 2018, s sodelovanjem pa smo zelo zadovoljni. So zanesljivi, natančni in hitri ter sposobni hitrega prilagajanja vedno novim zahtevam, ki jih prinesejo stalne spremembe v načinu poslovanja. 
V primeru potrebe po dodatnih razlagah ali informacijah so venomer dosegljivi ter pripravljeni na strokovno podporo.
Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z njimi!
Fresenius Medical Care Slovenija d.o.o. | Alenka Jug-Blagovic, HR Manager Slovenia & Austria
Z računovodskim servisom VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d. sodelujemo od leta 2017. V tem obdobju smo vzpostavili spoštljive medsebojne odnose, iskreno medsebojno komunikacijo in visoko stopnjo zaupanja. Z opravljenimi storitvami smo zadovoljni, saj odražajo visoko stopnjo strokovnosti, zanesljivosti, hitre odzivnosti in prilagodljivosti. Za uspešno delovanje podjetja je izrednega pomena, da ob profesionalnem izvajanju primarne dejavnosti prepoznamo pomembnost strokovno opravljanih računovodskih storitev, z veliko mero natančnosti in v skladu z veljavnimi predpisi, kar se posledično odraža na zadovoljstvu odjemalcev, zaposlenih in vodstvu podjetja. VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d. takšen pristop vsekakor nudi, zato z veseljem priporočamo njihove storitve tudi drugim uporabnikom.
Medicinski center VID | Franc Šalamun, prokurist
Našim partnerjem zagotavljamo osebno varovalno opremo ter rešitve za varno delo. Še kako se zavedamo pomena varnosti in zanesljivosti na ostalih področjih poslovanja podjetja. Odločili smo se za VIZIJO in s sodelovanjem smo več kot zadovoljni.
VIZIJA je partner, ki zagotavlja visok nivo storitve, hitre in strokovne odgovore na še tako zahtevna vprašanja ter nudi hitro, zanesljivo in natančno podporo našemu poslovanju.
Mirno se lahko osredotočimo na svoje delo, saj vemo, da bodo v VIZIJI poskrbeli za svoj del posla. Naše zaupanje so popolnoma upravičili.
ZAVAS d.o.o. | Barbara Hadalin
Z delom Vizija računovodstvo PE KOPER sem zelo zadovoljna saj so hitri, ažurni, natančni, prijazni in profesionalni.
AQUATERM D.O.O. | Ksenija Jug
Pred leti smo se znašli pred zahtevnim problemom, ko smo po dvajsetih letih uspešnega sodelovanja s prejšnjim računovodstvom morali poiskati novo. Za sodelovanje smo povprašali Vizijo računovodstvo in se glede na njihov hiter odziv, profesionalni pristop in pripravljenost prilagajanja našim potrebam takoj odločili zanje. Naša odločitev  je bila pravilna, saj smo z njihovo pomočjo, svetovanjem in izrednim poznavanjem področja dela brez večjih težav prenesli računovodstvo in dobro sodelujemo še naprej. V njih smo našli zanesljivo računovodstvo, ki nam nudi vrhunske storitve in nam niti na misel ne pride, da bi jih zamenjali.
PAMI d.o.o. | Doris Komel, direktorica
Pomembno mi je, da spremembe zakonodaje, nove računovodske predpise, zahteve, spremlja namesto mene Vizija računovodstvo. Vse prilagajanje in vodenje računovodstva od začetka sodelovanja s tem servisom, ni več moja skrb. V Vizijo upravičeno popolnoma zaupam.
Aditex d.o.o. | Irena Golob, direktor
Odločitev za računovodski servis Vizija računovodstvo je bila dobra izbira. Brez pomislekov jih priporočim tudi drugim poslovnim partnerjem.
Multi Movens d.o.o. | Srečko Petrušič, direktor
Prijazen odnos do strank, hitra odzivnost, natančnost, strokovnost in številni koristni nasveti, ki sem jih dobila v zadnjem letu, so vsekakor dober razlog, da vas priporočim naprej.
BIRO KEBSI d.o.o. | Tamara Popivoda
Po več kot desetletju sodelovanja z Računovodsko družbo zaradi dobrih izkušenj in zglednega sodelovanja, nisem imela pomislekov podati svoje reference. Skupaj z njimi rešujemo probleme, iščemo najboljše rešitve. Odlično obvladajo računovodstvo, hkrati pa me še obveščajo o vseh pomembnih spremembah iz zakonodaje.
A-FORM d.o.o. | Maja Gregorič, direktor
Pod referenco se običajno podpišem samo, če sem prepričan v kvaliteto storitve ali blaga. V primeru storitev Vizije računovodstvo to gotovo drži! Dobri so!
HED d.o.o. | Igor Drobne, direktor
Hitrost, popolnost informacij, vsestranskost pri svetovanju, prilagodljivost, strokovnost – to me je prepričalo v računovodskem servisu Vizija.
TEXIMP d.o.o. | Karmen Helmich, direktor
Vizija računovodstvo nam po 10 letih sodelovanja ne predstavlja samo računovodske službe. S svojimi nasveti in profesionalnostjo so pripomogli k uspešnemu poslovanju našega podjetja.
VELOG d.o.o., Ljubljana, direktor Karel BRAVC | Karel Bravc, direktor
Od nastanka našega podjetja smo računovodstvo zaupali podjetju Vizija, kar je bila pravilna odločitev. Računovodstvo v našem podjetju je precej zahtevno, saj podjetje posluje s partnerji v Sloveniji, Evropi in tudi v ostalem svetu. Do sedaj smo še vse probleme rešili hitro. Vse delo je bilo vedno opravljeno v dogovorjenih rokih, kar štejemo kot dodaten plus, saj je vestnost danes že redka. Glede na pretekle izkušnje lahko z gotovostjo trdimo, da bo naše računovodstvo ostalo pri istem podjetju, ker boljše pač ne more biti!
ALEGRIS d.o.o. | Sandi Kegu, dipl. inž., direktor
1 2 5