SPOT točka

V Vizijini SPOT točki ustanovite podjetje ali s. p.
Odprite podjetje in začnite svojo podjetniško pot pri nas.

Ustanovitev s.p. Ustanovitev d.o.o.

Ustanovitev podjetja ali s.p.

Pomagali vam bomo pri prvih začetnih podjetniških vprašanjih. Prijazno vas bomo popeljali tudi v svet računovodstva, da vam bo ta bolj poznan, hkrati pa z njim ne boste imeli veliko dela. V kolikor ste nadobuden potencialni podjetnik in imate preverjeno idejo ali ste za njo celo zasnovali poslovni načrt, je skrajni čas, da se podate na poslovno pot.

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva. Vprašanja kot so – naj bom samostojni podjetnik ali družba, katera dejavnost je prava zame, kako izdati prvi račun vam lahko pomagamo razrešiti v naši SPOT točki. Pokličite nas, pišite na naš email naslov, rezervirajte termin in nas obiščite.

Anja Stegu
Referentka SPOT točke

Tanja Jug
Referentka SPOT točke

Lokacija SPOT točke

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče

059 08 41 68

tocka.vem@vizija-racunovodstvo.si

Delovni čas: pon – pet, 8.00 – 15.00

Stranke o nas

Po menjavi več manjših računovodskih servisov, ki niso bili kos naši rasti in potrebam po ažurnosti, natančnosti; smo končno zadihali in se sprostili, ker za nami stoji stabilen in fleksibilen računovodski servis Vizija.
HEILTROPFEN LAB, pakiranje in storitve, d.o.o. | Tomaž Stanovnik, direktor
Vizija Simple naju je navdušila s preprostim programom, v katerem lahko računovodstvo brez večje pomoči vodiva sama. Ker sva mlada podjetnika, nama je program pisan na kožo, saj lahko vse opravljava preko spleta. To nama prihrani veliko časa in denarja. Kar pa sama ne znava, pa to na isti bazi dokončajo v računovodskem servisu.
TOP IZBIRA d.o.o.
Vsa priporočila

Želite postati podjetnik?

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva.

Ugodno računovodstvo za novo ustanovljena podjetja

Ponujamo vam sodobno vodenje računovodstva za manjša podjetja in samostojne podjetnike. Paket Vizija Simple je namenjen sodobnemu podjetniku, ki si želi celovito storitev in ugodno ceno, ima osnovno znanje s področja računovodstva, ne potrebuje veliko svetovanja in lahko samostojno upravlja del računovodstva.

Vizija Simple