SPOT točka

V Vizijini SPOT točki ustanovite podjetje ali s. p.
Odprite podjetje in začnite svojo podjetniško pot pri nas.

Ustanovitev s.p. Ustanovitev d.o.o.

Ustanovitev podjetja ali s.p.

Pomagali vam bomo pri prvih začetnih podjetniških vprašanjih. Prijazno vas bomo popeljali tudi v svet računovodstva, da vam bo ta bolj poznan, hkrati pa z njim ne boste imeli veliko dela. V kolikor ste nadobuden potencialni podjetnik in imate preverjeno idejo ali ste za njo celo zasnovali poslovni načrt, je skrajni čas, da se podate na poslovno pot.

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva. Vprašanja kot so – naj bom samostojni podjetnik ali družba, katera dejavnost je prava zame, kako izdati prvi račun vam lahko pomagamo razrešiti v naši SPOT točki. Pokličite nas, pišite na naš email naslov, rezervirajte termin in nas obiščite.

Anja Stegu
Referentka SPOT točke

Bojan Medič Marolt
Referent SPOT točke

Lokacija SPOT točke

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče

01 560 03 52

tocka.vem@vizija-racunovodstvo.si

Delovni čas: pon – pet, 8.00 – 15.00

Stranke o nas

V preteklem letu smo se odločili za reorganizacijo v našem podjetju, v sklopu teh aktivnosti smo se odločili za zunanje računovodske storitve. Po naključju smo se odločili za Vizija računovodstvo za katero lahko po enem letu potrdim, da smo se pravilno odločili. Z delom omenjenega podjetja smo izredno zadovoljni, saj je strokovno in profesionalno ter podkovano s tekočimi spremembami zakonodaje. Ob vsakem dvomu o pravilnosti postopkov se lahko zanesemo na njihovo svetovanje. Vsekakor bomo ostali partnerji še v bodoče.
ATLAS EXPRESS d.o.o. | Janez Maček, direktor
Uspešno vodenje podjetja zahteva pravilne in pravočasne odločitve, ki pogosto temeljijo na natančnih in strokovnih računovodskih analizah, zato že od leta 2009 sodelujemo s podjetjem Vizija. Mikro in majhna podjetja enostavno ne zmoremo v zadostni meri slediti spremembam predpisov in zakonov, zato je izbira zunanjega, strokovnega in prijaznega partnerja edina smiselna rešitev in na vprašanje ali bi podjetje Vizija priporočil prijatelju, je odgovor: Vsekakor!
PANNA D.O.O. | Boštjan Reuh, direktor
Vsa priporočila

Želite postati podjetnik?

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva.

Ugodno računovodstvo za novo ustanovljena podjetja

Ponujamo vam sodobno vodenje računovodstva za manjša podjetja in samostojne podjetnike. Paket Vizija Simple je namenjen sodobnemu podjetniku, ki si želi celovito storitev in ugodno ceno, ima osnovno znanje s področja računovodstva, ne potrebuje veliko svetovanja in lahko samostojno upravlja del računovodstva.

Vizija Simple