SPOT točka

V Vizijini SPOT točki ustanovite podjetje ali s. p.
Odprite podjetje in začnite svojo podjetniško pot pri nas.

Ustanovitev s.p. Ustanovitev d.o.o.

Ustanovitev podjetja ali s.p.

Pomagali vam bomo pri prvih začetnih podjetniških vprašanjih. Prijazno vas bomo popeljali tudi v svet računovodstva, da vam bo ta bolj poznan, hkrati pa z njim ne boste imeli veliko dela. V kolikor ste nadobuden potencialni podjetnik in imate preverjeno idejo ali ste za njo celo zasnovali poslovni načrt, je skrajni čas, da se podate na poslovno pot.

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva. Vprašanja kot so – naj bom samostojni podjetnik ali družba, katera dejavnost je prava zame, kako izdati prvi račun vam lahko pomagamo razrešiti v naši SPOT točki. Pokličite nas, pišite na naš email naslov, rezervirajte termin in nas obiščite.

Anja Stegu
Referentka SPOT točke

Bojan Medič Marolt
Referent SPOT točke

Lokacija SPOT točke

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče

01 560 03 52

tocka.vem@vizija-racunovodstvo.si

Delovni čas: pon – pet, 8.00 – 15.00

Stranke o nas

Z sedaj že več letnim vodenjem knjig pri Viziji smo zadovoljni. Menim, da nam nudijo vse, kar se pričakuje od dobrega računovodskega servisa. Pohvalili bi še uporabo naprednih spletnih tehnologiji in pa odkrit pogovor pred zaključkom leta, na podlagi katerega s pravimi in pravočasnimi nasveti lahko še izboljšamo poslovne rezultate.
Atribut d.o.o., noviSplet | Brane Tomažič, direktor
Naše podjetje DOM M5 d.o.o nepremičnine Lendavska ulica 39/b M. Sobota sodeluje s podjetjem Vizija računovodstvom d.d. in kot lastnik tega podjetja Peter Varga izjavljam, da sem zelo zadovoljen s celotnim poslovanjem in storitvami podjetja Vizija računovodstvo d.d. to je tako s komuniciranjem, obračunavanjem plač, svetovanjem glede financ, vodenjem davčnih evidenc, blagajne  in glavne knjige kot tudi računovodskim svetovanjem
g, Roberta Šooša. Zato bi tudi vsem podjetjem, katera želijo imeti urejene računovodske storite kot je potrebno priporočal Vizija računovodstvo d.d.
DOM M5 d.o.o. | Peter Varga, direktor
Vsa priporočila

Želite postati podjetnik?

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva.

Ugodno računovodstvo za novo ustanovljena podjetja

Ponujamo vam sodobno vodenje računovodstva za manjša podjetja in samostojne podjetnike. Paket Vizija Simple je namenjen sodobnemu podjetniku, ki si želi celovito storitev in ugodno ceno, ima osnovno znanje s področja računovodstva, ne potrebuje veliko svetovanja in lahko samostojno upravlja del računovodstva.

Vizija Simple