SPOT točka

V Vizijini SPOT točki ustanovite podjetje ali s. p.
Odprite podjetje in začnite svojo podjetniško pot pri nas.

Ustanovitev s.p. Ustanovitev d.o.o.

Ustanovitev podjetja ali s.p.

Pomagali vam bomo pri prvih začetnih podjetniških vprašanjih. Prijazno vas bomo popeljali tudi v svet računovodstva, da vam bo ta bolj poznan, hkrati pa z njim ne boste imeli veliko dela. V kolikor ste nadobuden potencialni podjetnik in imate preverjeno idejo ali ste za njo celo zasnovali poslovni načrt, je skrajni čas, da se podate na poslovno pot.

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva. Vprašanja kot so – naj bom samostojni podjetnik ali družba, katera dejavnost je prava zame, kako izdati prvi račun vam lahko pomagamo razrešiti v naši SPOT točki. Pokličite nas, pišite na naš email naslov, rezervirajte termin in nas obiščite.

Anja Stegu
Referentka SPOT točke

Tanja Jug
Referentka SPOT točke

Lokacija SPOT točke

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče

059 08 41 68

tocka.vem@vizija-racunovodstvo.si

Delovni čas: pon – pet, 8.00 – 15.00

Stranke o nas

Po več kot desetletju sodelovanja z Računovodsko družbo lahko mirno rečem, da gre za prave ljudi na pravem mestu. S svojimi nasveti in profesionalnostjo so pripomogli k uspešnemu poslovanju našega podjetja. Ob našem dobrem medsebojnem sodelovanju, zaupanju in zadovoljstvu se brez pomislekov podpišem na njihovo referenčno listo.
IBBA PLUS d.o.o. | Irena Babič, direktorica
Že od leta 2009 zelo dobro sodelujemo z vodjo mariborske enote gospo Sandro Cafuta. Zaupamo drug drugemu. Gospa Sandra je razumevajoča, odločna, zanesljiva ter nam daje občutek varnosti in strokovnosti.
Pichler & CO d.o.o. | Rebeka Prodanovič, direktorica
Vsa priporočila

Želite postati podjetnik?

Naši podjetniški svetovalci vas bodo prijazno sprejeli in vam podali prve informacije v svetu podjetništva.

Ugodno računovodstvo za novo ustanovljena podjetja

Ponujamo vam sodobno vodenje računovodstva za manjša podjetja in samostojne podjetnike. Paket Vizija Simple je namenjen sodobnemu podjetniku, ki si želi celovito storitev in ugodno ceno, ima osnovno znanje s področja računovodstva, ne potrebuje veliko svetovanja in lahko samostojno upravlja del računovodstva.

Vizija Simple