Svetovanje

Vedno smo pripravljeni pomagati z nasveti s področja davkov, podjetništva in kadrovskih vprašanj.

Kontaktirajte najbližjo poslovalnico

Davčno svetovanje

Davčni svetovalci z obsežnim pristopom zmanjšujemo vaše davčne obveznosti na minimum. Skozi leto planiramo in implementiramo strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost.

Več o davčnem svetovanju
Andreja Prislan Vizija računovodstvo
Poslovno svetovanje Vizija

Poslovno svetovanje

Imate poslovno vprašanje, za katerega ne veste, kako bi ga rešili, na koga bi se obrnili? Računovodstvo se močno prepleta s poslovnimi odločitvami, naši strokovnjaki bodo znali odgovoriti tudi na vsakodnevne poslovne izzive.

Več o poslovnem svetovanju

Kadrovsko svetovanje

Na podlagi praktičnih izkušenj poslovanja vam znamo odgovoriti tudi na kakšno kadrovsko vprašanje. Bolj poglobljeno kadrovsko svetovanje vam ponudimo prek zunanjega izvajalca, ki ima bogate in dolgoletne izkušnje, strokovnost, kvalitetno delo in hitro odzivnost ter posluh za vaše želje in potrebe.

Več o kadrovskem svetovanju
Kadrovsko svetovanje Vizija

Stranke o nas

Od ustanovitve našega podjetja smo računovodstvo zaupali podjetju Vizija. Do sedaj smo še vse probleme uspešno rešili. Vse delo je bilo vedno opravljeno v dogovorjenih rokih, kar štejemo kot dodaten plus. Glede na pretekle izkušnje lahko z gotovostjo trdimo, da bo naše računovodstvo ostalo pri istem podjetju. Hitrost, popolnost informacij, vsestranskost pri svetovanju, prilagodljivost, strokovnost to nas je prepričalo v računovodskem servisu Vizija. V Vizijo računovodstvo in njene usposobljene zaposlene  popolnoma zaupam.
PERKO A d.o.o. | Anton Perko, direktor
Smo ena vaših novejših in z vašimi storitvami zelo zadovoljnih strank. Res nam je v zadovoljstvo delati z vami.
AVIACARGO d.o.o. | Polona Bajzelj , direktorica
Vsa priporočila

Podjetnikom prijazen računovodski servis

V Sloveniji nas najdete v 18 poslovalnicah. Pošljite povpraševanje za hitri izračun, nas pokličite ali obiščite. Morda potrebujete le dober nasvet.

Pošljite povpraševanje Več o nas
podjetnikom prijazen računovodski servis