Svetovanje

Vedno smo pripravljeni pomagati z nasveti s področja davkov, podjetništva in kadrovskih vprašanj.

Kontaktirajte najbližjo poslovalnico

Davčno svetovanje

Davčni svetovalci z obsežnim pristopom zmanjšujemo vaše davčne obveznosti na minimum. Skozi leto planiramo in implementiramo strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost.

Več o davčnem svetovanju
Andreja Prislan Vizija računovodstvo
Poslovno svetovanje Vizija

Poslovno svetovanje

Imate poslovno vprašanje, za katerega ne veste, kako bi ga rešili, na koga bi se obrnili? Računovodstvo se močno prepleta s poslovnimi odločitvami, naši strokovnjaki bodo znali odgovoriti tudi na vsakodnevne poslovne izzive.

Več o poslovnem svetovanju

Kadrovsko svetovanje

Na podlagi praktičnih izkušenj poslovanja vam znamo odgovoriti tudi na kakšno kadrovsko vprašanje. Bolj poglobljeno kadrovsko svetovanje vam ponudimo prek zunanjega izvajalca, ki ima bogate in dolgoletne izkušnje, strokovnost, kvalitetno delo in hitro odzivnost ter posluh za vaše želje in potrebe.

Več o kadrovskem svetovanju
Kadrovsko svetovanje Vizija

Stranke o nas

S podjetjem Vizija računovodstvo d.d. sodelujem že kar nekaj časa in sem z njihovimi storitvami zelo zadovoljen. So zanesljivi, prilagodljivi in strokovni, zato jih z veseljem priporočam tudi ostalim podjetnikom in športnikom.
Žan Kranjec, poklicni smučar
S podjetjem Vizija računovodstvo d.d. sodelujemo že od lete 2010. Leta 2017 so nam pomagali, oziroma smo skupaj izvedli davčni prenos podjetja iz očeta na sina. Takrat so pokazali veliko mero strokovnosti, natančnosti in odločnosti, ki je pri takem delu potrebna, za kar smo jim še danes hvaležni. Z njihovo pomočjo vedno najdemo vse odgovore na vprašanja v vezi davčnih ali računovodskih potreb. Zelo dobro pa so se izkazali tudi v corona časih, kjer je bilo potrebno pripravili veliko poročil ter bilanc za oddajo kakršne koli pomoči.
Gostilna Dobnikar Anton Dobnikar s.p. | Anton Dobnikar
Vsa priporočila

Podjetnikom prijazen računovodski servis

V Sloveniji nas najdete v 18 poslovalnicah. Pošljite povpraševanje za hitri izračun, nas pokličite ali obiščite. Morda potrebujete le dober nasvet.

Pošljite povpraševanje Več o nas
podjetnikom prijazen računovodski servis