Svetovanje

Vedno smo pripravljeni pomagati z nasveti s področja davkov, podjetništva in kadrovskih vprašanj.

Kontaktirajte najbližjo poslovalnico

Davčno svetovanje

Davčni svetovalci z obsežnim pristopom zmanjšujemo vaše davčne obveznosti na minimum. Skozi leto planiramo in implementiramo strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost.

Več o davčnem svetovanju
Andreja Prislan Vizija računovodstvo
Poslovno svetovanje Vizija

Poslovno svetovanje

Imate poslovno vprašanje, za katerega ne veste, kako bi ga rešili, na koga bi se obrnili? Računovodstvo se močno prepleta s poslovnimi odločitvami, naši strokovnjaki bodo znali odgovoriti tudi na vsakodnevne poslovne izzive.

Več o poslovnem svetovanju

Kadrovsko svetovanje

Na podlagi praktičnih izkušenj poslovanja vam znamo odgovoriti tudi na kakšno kadrovsko vprašanje. Bolj poglobljeno kadrovsko svetovanje vam ponudimo prek zunanjega izvajalca, ki ima bogate in dolgoletne izkušnje, strokovnost, kvalitetno delo in hitro odzivnost ter posluh za vaše želje in potrebe.

Več o kadrovskem svetovanju
Kadrovsko svetovanje Vizija

Stranke o nas

Računovodstvo Vizija je naš dolgoletni poslovni partner tudi pri čistilnem servisu Čisto belo, kjer poskrbijo, da so naše finance vedno urejene. 
Zaupamo njihovi hitri, učinkoviti in strokovni podpori ter svetovanju na vseh področjih. 
Zaradi navedenega so naše poslovne odločitve hitrejše in lažje.
ČISTO BELO d.o.o. | Dušan Kobal, direktor
Vedno sem si želel, da bi imel vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi mi poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje, pomagal pri izterjavi dolgov in nasploh urejal vse potrebno, da bom lahko v miru opravljal svojo dejavnost. Šele v Viziji računovodstvo so mi vse to zagotovili.
K2 PLUS d.o.o. | Juriy Keber, direktor
Vsa priporočila

Podjetnikom prijazen računovodski servis

V Sloveniji nas najdete v 18 poslovalnicah. Pošljite povpraševanje za hitri izračun, nas pokličite ali obiščite. Morda potrebujete le dober nasvet.

Pošljite povpraševanje Več o nas
podjetnikom prijazen računovodski servis