Izredno ugodna cena

Domov Cenik

Cenik

Naše cene so transparentne in dogovorjene vnaprej – brez nepričakovanih stroškov in poračunov, ki bi vas spravljali v slabo voljo.

Z uporabo sodobne informacijske tehnologije in enkratnim vnosom podatkov smo naše poslovanje maksimalno racionalizirali, s čimer lahko zagotavljamo izredno ugodne cene. Dobri storilnosti botrujejo tudi dolgoletne izkušnje naših odličnih računovodij.

Ceno naših storitev določimo na začetku sodelovanja, na podlagi vašega obsega poslovanja. Storitve se obračunavajo kot mesečni znesek, ki se ne spreminja. Cena se spremeni samo ob pomembni spremembi v vašem poslovanju, z dogovorom in za naprej. Za nazaj ne delamo nobenih poračunov. Naš način obračunavanja vam omogoča, da vedno vnaprej veste, koliko vas bo računovodstvo stalo.

Za lažjo predstavo smo nanizali konkretne primere izračunov cene naših strank:

Mali s.p.
od 50€ / mesec
Manjše podjetje
od 65€ / mesec
Malo podjetje
od 150€ / mesec

 

Večje podjetje
od 350€ / mesec
Veliko podjetje in javni zavodi
po dogovoru
  • možen prevzem celotnega računovodstva, lahko tudi na terenu: cena po dogovoru,
  • možen prevzem delnega računovodstva: podjetje samo vodi knjigovodstvo, računovodski servis nudi zgolj svetovanje in nadzor: cena po urni postavki,
  • možen prevzem zgolj obračuna plač. Plačilna lista od 6 € dalje.

 

Posebna ponudba Vizija Simple:

Vizija Simple
računovodstvo 20 €
s programom 55 € / mesec
Vizija Simple
računovodstvo 42 €
s programom 77 € / mesec
Vizija Simple
računovodstvo 86 €
s programom 121 € / mesec

Več o ponudbi Vizija Simple si lahko preberete na naslednji povezavi

Pošljite nam povpraševanje, in vam bomo takoj izdelali ponudbo. Zaupane podatke bomo uporabili izključno za izdelavo te ponudbe.

V primeru prehoda iz vašega obstoječega računovodskega servisa k računovodskemu servisu Vizija gre za zelo enostaven in brezplačen prenos, ki je možen kadarkoli v letu. Bojazen, da bi nastala zmeda s podatki je povsem odveč, saj zajamemo vse podatke za tekoče leto, vse skrbno pregledamo in ob koncu leta s polno odgovornostjo izdelamo celoletni zaključni račun. Na vašo željo lahko stopimo v stik tudi z vašim bivšim računovodstvom za prenos dokumentov. Skratka, vse lahko uredimo mi.

© 2016 - 2023 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov