Menjava računovodstva

Menjava računovodstva je enostavna! Čez celoten postopek vas bomo vodili mi!

Kontaktirajte najbližjo poslovalnico

Razmišljate o menjavi računovodskega servisa, pa ne veste, kako in kdaj je pravi čas?

Pogosto se zdi, da je menjava računovodskega servisa zapletena, vendar pa se le ta lahko z našo pomočjo opravi hitro in enostavno, ob tem pa vaše poslovanje naprej poteka nemoteno. 

Če trenutno niste zadovoljni s storitvami svojega servisa, si želite tehnološko naprednejše računovodske storitve oziroma le čutite željo po spremembi, se nam pridružite. Pri nas dobite kvalitetno, profesionalno in cenovno ugodno storitev z osebnim skrbnikom. Zaupa nam že preko 2000 zadovoljnih strank. 

Kako poteka menjava računovodstva?

 1. Kontaktirajte vašo najbližjo poslovalnico in se skupaj z nami dogovorite za srečanje, da skupaj pogledamo vaše poslovanje in morebitne specifike.
 2. Smiselno je preveriti določila obstoječe pogodbe, predvsem kar se tiče odpovednega roka.
 3. Stopili bomo v stik z vašim trenutnim računovodjem, da se naredi primopredaja dokumentov, otvoritveno stanje in doreče datum pričetka. Ponujamo tudi tehnološko naprednejše menjave računovodstva, kjer vam vse podatke prenesemo na obstoječ ali nov računovodski program.
 4. Dodelimo vam osebnega računovodjo, ki se v celoti poglobi v vaše poslovanje, spozna vse posebnosti vašega podjetja in vam zato zna konkretno svetovati. 

Kdaj lahko zamenjate računovodstvo?

Kadarkoli v letu. Prilagodimo se vašemu načinu dela in skupaj izberemo presečni datum sodelovanja.

Želite hitri izračun vaše ponudbe?

Pošljite nam povpraševanje, in vam bomo takoj izdelali ponudbo. Zaupane podatke bomo uporabili izključno za izdelavo te ponudbe.

Stranke o nas

S podjetjem Vizija računovodstvo d.d. sodelujem že kar nekaj časa in sem z njihovimi storitvami zelo zadovoljen. So zanesljivi, prilagodljivi in strokovni, zato jih z veseljem priporočam tudi ostalim podjetnikom in športnikom.
Žan Kranjec, poklicni smučar
Z Vizija računovodstvom smo zelo zadovoljni, še posebej bi pohvalila enoto na Ptuju. Njihova najboljša lastnost je odzivnost. Ko se pojavi težava, jo takoj pomagajo rešiti. Prav tako je njihova dobra lastnost, da so polni znanja in izkušenj, kar pomeni, da lahko odgovorijo na vsako vprašanje.
Purg Marjan s.p.
Vsa priporočila

Naše prednosti

 • Zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju, pri čemer je prijaznost pomembna vrednota naših zaposlenih.
 • Zaposlujemo vrhunske strokovnjake s področja računovodstva in davčnega svetovanja.
 • Prisotnost po celi Sloveniji, lahko dostopne poslovne enote z urejenimi parkirišči.
 • Mednarodna prisotnost.
 • Naše storitve znamo prilagoditi mikro, majhnim, srednjim in velikim podjetjem.
 • Specializirani smo za različne dejavnosti, med drugim tudi za javne zavode
 • Možnost kontrolinga računovodskih procesov znotraj vašega podjetja.
 • Odlikujejo nas številna priznanja, certifikati.
 • Nudimo vse na enem mestu – SPOT točka.
 • Do vsake stranke pristopamo individualno, glede na njene specifične potrebe.
 • Sodobno računovodstvo – tehnološka naprednost in uporaba najsodobnejših informacijskih rešitev.
 • Spletno računovodstvo.
 • Obveščanje strank o pomembnih in aktualnih zadevah preko okrožnic in preko referentovinformacijami prilagojenimi za vašo dejavnost.
 • Prenos znanja in izkušenj med veliko ekipo sodelavcev, ki jih pridobivamo na dnevni ravni. Praktične izkušnje si delimo na tedenskih izobraževanjih.