Računovodski servis Vizija

Izberite najbližjo poslovalnico

Računovodski servis Vizija uspešno posluje že od leta 1993, ko smo začeli kot majhen računovodski servis. Od vsega začetka smo imeli kot eden prvih računovodskih servisov v državi veliko in pomembno vlogo pri razvoju in oblikovanju naše dejavnosti. Z leti smo pridobivali nove stranke, izkušnje, vrhunske zaposlene in tako kmalu postali največje in vodilno podjetje v Sloveniji na področju vodenja poslovnih knjig in davčnega svetovanja.

Leta 2015 smo uspešno ustanovili Zbornico za ustanavljanje podjetij, ki je pridobila naziv SPOT točke, kjer lahko podjetniki pričnejo svojo pot z odprtjem podjetja.

Smo zaupanja vreden delodajalec. Zavedamo se, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo okolje, ki omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovost življenja za vse zaposlene. Skrbimo za dobro počutje in pozitivno naravnano delovno okolje. V Viziji Slovenija imamo več kot 130 redno zaposlenih, v celotni regiji pa 180 redno zaposlenih, ki stalno izpopolnjujejo svoja znanja na vseh področjih računovodstva, davkov in poslovnega svetovanja.

Direktorica
Andreja Prislan Ložar

Pomočnica direktorice
Katarina Ložar

Sodelujemo z več kot 2000 poslovnimi partnerji v Sloveniji in 3500 partnerji po celotni regiji v 6 državah, katerim nudimo najboljše računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje. Kakovost je naše vodilo. Zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Pomembna vrlina naših zaposlenih je tudi prijaznost, zato jih lahko kadarkoli povprašate za nasvet ali mnenje.

Stremimo k družbeni odgovornosti do zaposlenih, družbe in okolja. Veliko prispevamo k razvoju podjetništva v Sloveniji, prisotni smo v različnih poslovnih klubih in gospodarskih združenih, kjer pridobivamo nova znanja, izmenjujemo izkušnje in ustvarjamo boljšo prihodnost za slovensko malo in srednje gospodarstvo.

6
Držav
28
Poslovalnic
180
Zaposlenih
3500+
Zadovoljnih strank

Individualno svetovanje

Pri nas dobite svojega skrbnika – osebnega računovodjo, ki se poglobi v vaše poslovanje, spozna vse posebnosti vašega poslovanja in vam zna konkretno svetovati. Poleg osebne obravnave je vedno na voljo tudi ekipa vrhunskih strokovnjakov, specializiranih za posamezna področja. Tako smo uspeli združiti vse prednosti osebnega individualnega pristopa z vsemi prednostmi velikega sistema.

Davčno svetovanje Poslovno svetovanje Kadrovsko svetovanje

Stranke o nas

Za uspešno poslovanje podjetij skupine Kobal je vrhunsko računovodstvo in davčno svetovanje ključnega pomena. Za nas je dovolj dobro le najboljše. Računovodski servis Vizija odlikuje odzivnost, strokovnost in oseben pristop. Z Vizijo smo zelo zadovoljni, saj nam nudijo visok nivo računovodske podpore in svetovanja na vseh področjih. Za naša podjetja je takšna pomoč neprecenljiva.
KOBAL TRANSPORTI d.o.o. | Dušan Kobal
Z Vizija računovodstvom smo zelo zadovoljni, še posebej bi pohvalila enoto na Ptuju. Njihova najboljša lastnost je odzivnost. Ko se pojavi težava, jo takoj pomagajo rešiti. Prav tako je njihova dobra lastnost, da so polni znanja in izkušenj, kar pomeni, da lahko odgovorijo na vsako vprašanje.
Purg Marjan s.p.
Vsa priporočila

Strokovnost

V Viziji računovodstvo se trudimo spodbujati zaposlene k pridobivanju novih znanj, in sicer tako, da nudimo optimalne pogoje za izobraževanje in izpopolnjevanje. Prav zato se lahko pohvalimo z največjo ekipo strokovnjakov na področju računovodstva, finančnega poslovanja in davčne optimizacije.

Vizija računovodstvo ima urejeno tudi zavarovanje poklicne odgovornosti.

Vizija strokovnjaki Certifikati in priznanja

Naše poslovalnice

V Sloveniji nas najdete v 18 poslovalnicah. V vsaki bo za vas poskrbela profesionalna ekipa računovodij in davčnih svetovalcev. Stopite v stik z nami. Pripravili vam bomo informativno ponudbo prilagojeno vašim željam in posebnostim.

Izberite najbližjo poslovalnico

Mednarodna prisotnost

Računovodsko dejavnost uspešno širimo tudi izven meja s poslovalnicami v Beogradu, Novem Sadu, Subotici, Kragujevcu, Zrenjaninu in Nišu. Tako smo tudi v Srbiji največji računovodski servis. Poslovalnice imamo še na Hrvaškem, v BIH, Srbiji, Slovaškem in v Črni gori. Zaradi poznavanja posebnosti zakonodaje v posameznih državah lahko našim strankam, ki delujejo na mednarodnem trgu, ponudimo učinkovito in celovito računovodstvo.

Sedež podjetja

Vizija računovodstvo d.d.
Bratislavska cesta 5, 1000 Ljubljana, Slovenija

01 244 37 90
info@vizija-racunovodstvo.si

Davčna številka: 99403188
Matična številka: 1399705000
Direktorica: Andreja Prislan

Naša vizija in cilji

Utrditi želimo položaj vodilne računovodske hiše v državi in hkrati ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Na podlagi strokovnosti, z uporabo najsodobnejših informacijskih rešitev in poudarjeno skrbjo za stranke, si želimo še izboljšati naše storitve.

Z zagotavljanjem prijetnega, sproščenega, profesionalnega in stimulativnega delovnega okolja želimo ostati ugleden delodajalec za najboljše kadre.

Predstavitev podjetja v PDF brošuri

Kariera

V kolikor se vidite kot del naše ekipe in imate poleg tega še znanja in izkušnje iz računovodstva, vas vabimo, da izpolnite obrazec.

Skupaj z vami bomo delili bogate izkušnje, se izobraževali, družili in soustvarjali uspešne poslovne zgodbe. Vaše delo bo zajemalo samostojno delo z različnimi naročniki računovodskih storitev ali pa delo v paru, kjer se boste učili od naših strokovnjakov.

Kariera v Viziji

Vizija v medijih

VZTRAJNOST IN SRČNOST IMAMO ŽENSKE ŠE POSEBEJ RAZVITI

Tokratna - pomladna izdaja SBC magazina je namenjena izjemnim dosežkom žensk v podjetništvu, saj je marec zaznamovan z mednarodnim dnem žensk in materinskim dnem. Med njimi je svojo osebno ...

Preberite več

OBISK ŠTUDENTOV EF

V okviru sodelovanja z Ekonomsko fakulteto Ljubljana in profesorjem podjetništva Dr. Boštjanom Antončičem smo danes že drugič gostili študente, kateri so se odzvali v izjemnem ...

Preberite več

Predstavitev Vizije v oddaji Vizionar na RTV SLO

Podjetnik z dobrim računovodstvom je lahko uspešnejši, saj so lahko informacije ključne za njegove odločitve. Za dobrega računovodjo v Viziji poskrbimo z veliko izobraževanji, stalnim ...

Preberite več

Vizija poslovni klub

Z namenom medsebojnega povezovanja in ustvarjanja novih poslovnih priložnosti za naše partnerje je bil formiran Vizija poslovni klub. V dobrih dveh desetletjih našega poslovanja smo imeli priložnost navezati stike z mnogimi slovenskimi podjetji.

Več o poslovnem klubu
Število podjetij v klubu, ki nudijo popust za člane
64
Število vseh podjetij v klubu
1234