Davčno svetovanje

Naši davčni strokovnjaki so vedno na tekočem s spreminjajočimi in kompleksnimi pravili davčne zakonodaje.

Hitri izračun ponudbe

Zmanjšajte davčno obremenitev na minimum

Davčni svetovalci z obsežnim pristopom zmanjšujemo vaše davčne obveznosti na minimum. Skozi leto planiramo in implementiramo strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost. Naši davčni strokovnjaki so na tekočem z vedno se spreminjajočimi kompleksnimi pravili davčne zakonodaje. S strankami polno sodelujemo pri načrtovanju davčnih rešitev in jih pomagamo voditi po pravi poti do uspeha. Pri morebitni davčni kontroli smo v vašem imenu prisotni pri celotnem postopku.

Našo celotno storitev dopolnjujemo z osebnim pristopom do vsakega poslovnega partnerja. Vaš sogovornik bo strokovnjak, ki se bo poglobil v vaše poslovanje in spoznal vse vaše posebnosti – na podlagi tega vam bo znal pravilno svetovati oz. ukrepati.

Preventivni davčni pregledi

Naši davčni svetovalci vam lahko opravijo tudi preventivni davčni pregled (pregled kompletnega poslovanja s področja vseh davkov na podoben način, kot bi ga opravil davčni inšpektor).

Preventivni davčni pregled zajema:

  • preventivni pregled dokumentacije, ki se nanaša na pravilno izpolnjevanje davčnih obveznosti,
  • izdelava pisnega poročila o opravljenem pregledu,
  • izdelava predlogov za odpravo pomanjkljivosti in nepravilnosti, s katerimi lahko zmanjšate davčna tveganja v vašem podjetju,
  • ustna obravnava ugotovitev z vodilnimi delavci podjetja.

Na željo poslovnega partnerja opravimo preventivni davčni pregled tudi ob začetku našega sodelovanja.

Pošljite povpraševanje