Vizija poslovni klub

Učinkovito mreženje vašega posla

Z namenom medsebojnega povezovanja in ustvarjanja novih poslovnih priložnosti za naše partnerje je bil formiran Vizija Poslovni klub. V dobrih dveh desetletjih našega poslovanja smo imeli priložnost navezati stike z mnogimi slovenskimi podjetji.

Te stike želimo deliti z vsemi našimi poslovnimi partnerji.

Kaj vse vam nudi članstvo v Vizija Poslovnem klubu

  • Povezovanje in navezava poslovnih stikov med člani kluba.
  • Brezplačna predstavitev vaših dejavnosti na naših spletnih straneh.
  • Brezplačna udeležba na seminarjih in delavnicah Poslovnega kluba Vizija.
  • Popusti pri nakupu različnih izdelkov in storitev.
  • Brezplačni vzorci pogodb, obrazcev ter različni brezplačni izračuni.
  • Redno obveščanje o spremembah in novostih s področja računovodstva in financ.

V poslovni klub se lahko včlanijo vsi partnerji Vizije računovodstvo. Za včlanitev ali spremembo podatkov nam pišite.

Za naše stranke članstvo brezplačno!

Članstvo je za naše stranke brezplačno, za ostale pa je članarina 120 eurov mesečno. Stranka se ob podpisu pogodbe za računovodstvo prostovoljno odloči, ali se bo brezplačno in brez obveznosti včlanila v poslovni klub in se tako povezovala z ostalimi strankami. Lahko pa stranki zagotovimo popolno anonimnost, tako, da nikjer ni vidno, da je vodenje računovodstva zaupala nam.

Brezplačna individualna pravna in davčna svetovanja

Poslovni klub Vizija je organiziral obsežna individualna pravna svetovanja, ki so zajemala najrazličnejša področja prava. Odziv članov poslovnega kluba je bil velik in odmeven. Odvetniki so se individualno poglobili v vsak primer posebej in obravnavali prav vsa vprašanja. Pravne zadeve se pogostokrat prekrivajo z davčnimi vprašanji, zato so bila takšna, kompleksnejša vprašanja obravnavana tudi iz davčnega vidika. Na vprašanja s področja davkov je odgovarjala certificirana davčna svetovalka Andreja Prislan.

Brezplačna predavanja za naše stranke

V preteklosti smo za vse naše obstoječe stranke že organizirali tudi brezplačne predstavitvene delavnice na temo predvidenih novostih v letu 2020. Predavanje sta izvedli naši dolgoletni sodelavki Katja Krvina in Nataša Bogataj, ki imata ogromno izkušenj, tako na strani računovodstva iz gospodarstva, kot tudi javnega sektorja. Na predavanje so bili vabljeni tudi člani SBC oziroma njihovi zaposleni, ki jih je napovedana tematika zanimala.

Ker se zavedamo pomena časa, smo si prizadevali, da so bila predavanja izpeljana kratko, jedrnato in časovno strnjeno ter z zagotovilom, da so naše stranke pridobile vse potrebne odgovore na aktualna vprašanja.

Vsekakor nameravamo naše znanje in strokovnost širiti še naprej, zato bomo v ta namen podobna predavanja izvajali tudi v prihodnje.

Želite hitri izračun vaše ponudbe?

Pošljite nam povpraševanje in vam bomo takoj izdelali ponudbo. Zaupane podatke bomo uporabili izključno za izdelavo te ponudbe.

Člani poslovnega kluba

Število podjetij v klubu, ki nudijo popust za člane
64
Število vseh podjetij v klubu
1234

Vsebina je dostopna samo prijavljenim uporabnikom.