Ustanovitev podjetja v tujini

Domov Ostale storitve Ustanovitev podjetja v tujini

Ustanovitev podjetja v tujini

 

413

Podjetje Vizija računovodstvo d.d. deluje tudi v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Slovaškem.

V vseh treh državah imamo mrežo lastnih računovodskih servisov ter več različnih specializiranih pogodbenih strokovnjakov, ki z nami sodelujejo.

Uredimo vam lahko vse od ustanovitve podjetja do pravilnega svetovanja glede davčne optimizacije in zakonsko pravilnega računovodstva.

V kolikor želite odpreti podjetje ali poslovalnico v Srbiji, Bosni in Hercegovini ali na Slovaškem, oziroma želite zaradi poslovanja s tujino skladno z zakonodajo davčno optimalno poslovati, vam lahko pri tem pomagamo.

USTANAVLJANJE PODJETIJ V BIH

V naši bosanski poslovalnici v Banja Luki vam uredimo vse za ustanovitev podjetja v Bosni in Hercegovini.

V okviru ustanovitve podjetja v Bosni in Hercegovini (RS BIH) vam lahko uredimo tudi prijavo začasnega prebivališča (kar je potrebno, če želite biti direktor in lastnik BIH podjetja), pridobitev delovnega dovoljenja (v primeru, da želite biti v podjetju tudi zaposleni), najem poslovnega prostora, ureditev sedeža podjetja, bosanske davčne številke, poslovni TRR in ostale poslovne aktivnosti.

Informacije za ustanovitev podjetja v Bosni in Hercegovini najdete na spletni strani www.vizija-racunovodstvo.ba, lahko pa se obrnete neposredno na go. Jeleno Bojić na telefonsko številko: +387 51 498 254.

USTANAVLJANJE PODJETIJ V SRBIJI

V Srbiji, kjer smo prisotni že več kot 11 let, vam ustanovimo podjetje in poskrbimo za vse, kar potrebujete za poslovanje v Srbiji.

Informacije za ustanovitev podjetja v Srbiji najdete na spletni strani www.vizija-racunovodstvo.rs. Obrnete se lahko tudi neposredno na go. Margareto Komjenović na telefonsko številko +381 11  715  4 800

USTANAVLJANJE PODJETIJ NA SLOVAŠKEM

Tudi na Slovaškem vam lahko ponudimo odprtje podjetja in vodenje računov.

Kontakt in informacije za ustanovitev podjetja na Slovaškem najdete na spletni strani www.vizija-racunovodstvo.sk ali neposredno pri g. Miroslavu Hricu s klicem na: +421 940 633 333

© 2016 - 2020 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov