Praznovanje 30. obletnice Vizije z zaposlenimi

V četrtek, 1. 6. 2023 in petek 2. 6. 2023 smo praznovali veličastno 30. obletnico Vizije računovodstvo z našimi najdražjimi – zaposlenimi. Skoraj stoodstotna udeležba zaposlenih iz Slovenije nam je v veliko čast, ponos in veselje. Hkrati smo bili počaščeni, da so se pridružili naši proslavi tudi zaposleni iz Srbije, Črne Gore, Hrvaške in Bosne in Hercegovine. Ta mednarodna zastopanost je le potrditev našega vpliva in pomembnosti v regiji.

Glavni cilj praznovanja obletnice je bila zahvala vsem, ki soustvarjajo našo zgodbo uspeha.

V prvi polovici dneva smo se zbrali v glavni enoti BTC, kjer smo si ogledali pisarne in delovno okolje našega podjetja. Ob čudovitem vremenu smo sprejeli naše goste iz tujine in skupaj uživali v prijetnem druženju. Posebno pozornost smo namenili tudi pogostitvi, ki je bila pripravljena s strani izvrstnega Jezeršek cateringa. Razvajali smo se s slastnimi jedmi in osvežilnimi napitki, ki so ustvarili pravo kulinarično doživetje.

Ob večernih urah smo se prelevili v zvezde večera in naše druženje nadaljevali v restavraciji Nebo v središču Ljubljane. Ob odličnih glasbenih in plesnih nastopih nas je s svojimi najboljšimi šalami na naš račun ogrel Peter Poles. Posebna točka večera je bila projekcija zgodbe o celotnem obstoju našega podjetja. Skozi vizualno predstavitev smo se sprehodili skozi preteklost, sedanjost in pogledali v prihodnost. Vsak trenutek je bil zabeležen in je priklical občutek ponosa ter hvaležnosti za pot, ki smo jo skupaj prehodili. Naša obletnica je bila počaščena tudi s posebno himno Vizije, ki jo je ustvaril naš sodelavec Damjan Ribar. Glasba nas je objela in zapeljala v čarobni svet, kjer smo skupaj zaplesali v noč.

Naslednji dan smo se sprehodili še po Ljubljani in se zapeljali z ladjico po Ljubljanici. Za krasno organizacijo se zahvaljujemo podjetju Go green, ki je dodal piko na i celotnemu dogodku.

Dvodnevni dogodek je bil izjemen. Skupaj smo se spominjali preteklih dosežkov, prepletenih s težkim delom in zvestobo naše zagnane ekipe. V zraku je bilo ves čas čutiti medsebojno spodbujanje in navdušenje, ki nam bo vlivalo svežo energijo, da ostanemo največji podjetnikom prijazen računovodski servis še nadaljnjih 30 let.

Hvala vsem, ki soustvarjate uspešno zgodbo Vizije računovodstva. Verjamemo, da smo s skupnimi močmi sposobni doseči še več. Naša vizija je jasna, naša strast neomajna.