Kariera

Domov O nas Kariera

Trenutno nimamo nobenega odprtega razpisa.

V kolikor pa se vidite kot del naše ekipe in imate poleg tega še znanja in izkušnje iz računovodstva, vas vabimo, da izpolnite obrazec (spodnji del strani).

Kariera

Želite postati del naše ekipe?

Zagotavljamo delovno okolje, ki omogoča poslovni in osebni razvoj naših zaposlenih.

Vizija računovodstvo d.d. se nenehno širi in tako vedno sprejemamo medse nove znanja željne kadre, zato nam posredujte vaša znanja in veščine preko spodnjega obrazca- Prijava na delovno mesto.

Če se nam bo ponudba zdela zanimiva, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali nazaj.

Zavedamo se, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo okolje, ki omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovost življenja za vse zaposlene. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Posameznikom omogočamo razvoj njihovih sposobnosti na poslovnem in osebnostnem področju. Pestrost strank nam omogoča, da lahko prilagodimo zahtevnost dela posameznemu zaposlenemu. Najboljši ravno s tem dosegajo plače visoko nad povprečjem stroke.

Kaj pričakujemo

Od novih sodelavcev pričakujemo znanje in izkušnje s področja računovodstva, poznavanje davčne zakonodaje in splošno podjetniško razgledanost.

Iščemo sodelavce, ki so stanovitni in vidijo v računovodskem servisu svojo zaposlitev na daljši rok.

Pričakujemo sodelavce, ki imajo sposobnost dobrega samoorganiziranja in dobre komunikacije s strankami. Pričakujemo spretnost in hitrost pri uporabi računovodskih programov.

V naši ekipi je zelo dobro vzdušje, zato pričakujemo pozitivne ljudi tudi v bodoče. Želimo si vašega optimizma, pozitivnih vrednot in prijaznosti v naši stalni ekipi, kjer vsak lahko doprinese svoj delež.

Pridružite se nam

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za vodenje poslovnih knjig in svetovanje, ter se prepoznate kot naš novi sodelavec, vas vabimo, da izpolnite spodnji obrazec za zaposlitev. Vsako  prijavo bomo z zanimanjem preučili. V kolikor bo vaša vloga aktualna, vas bomo z veseljem povabili na razgovor.

 

Obrazec za prijavo na delovno mesto

Stopnja izobrazbe:
Vaše računovodsko znanje:
Katere računovodske programe ste uporabljali – kako jih obvladate?
Zanimam se za delovno mesto v enoti:

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Družba Vizija računovodstvo d.d. jamči, da bo spoštovala zasebnost podatkov ter da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi družbe in se pod nikakršnimi pogoji ne bodo predali v roke tretje osebe ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni!

Priporočila zaposlenih

Podjetje mi nudi strokovni razvoj, ceni samoiniciativnost in medsebojno sodelovanje, imam veliko svobode in samostojnosti pri delu, kar me dodatno motivira, prav tako mi je všeč sproščeno vzdušje, ki vlada med sodelavci.

nb

Nataša Bogataj,
Vizija računovodstvo Ljubljana BTC

Zaradi bolezni in prevelikega stresa sem bila primorana zamenjati službo. Priložnost, da pokažem svoje znanje in sposobnosti za delo v računovodstvu so mi ponudili na Viziji v Ljubljani. Tu se ponovno dobro počutim predvsem zaradi dobrih odnosov in svobode pri opravljanju dela. Všeč mi je tudi, da tedensko potekajo interna izobraževanja in posveti o različnih problemih, ki se pojavljajo med opravljanjem dela.

Urška Piltaver,
Vizija računovodstvo Ljubljana BTC

Vizija mi nudi prijetno delovno okolje, kjer s sproščenimi odnosi s sodelavci popestrimo marsikateri dan. Medsebojno sodelovanje, strokovna izobraževanja in dnevno obnavljanje znanja stroke mi omogoča osebnostni napredek, ter strokovno opravljeno delo. Vizija ponuja kakovostne storitve in stremi k tehnološkemu napredku pri obdelavi podatkov glede na potrebe strank. Nam skrbnikom strank pa vse to omogoča lažje in hitrejšo dostopnost za obdelavo podatkov.

Barbara Kocjan,
Vizija računovodstvo Kranj

V podjetju Vizija računovodstvo rada delam, saj je pozitivno in prijetno delovno okolje.  V podjetju se trudijo za intenzivno širjenje strokovnega znanja med vse zaposlene. Pri opravljanju delovnih nalog si lahko zelo samostojen, saj ni omejevanja, posledično imamo s sodelavci znotraj enote in med ostalimi enotami, sproščen in spoštljiv odnos.  S svojim delom se trudim biti koristna desna roka strankam, ker s tem vsi pridobimo zadovoljen in pristen odnos.

Mojca Knaflič,
Vizija računovodstvo Kranj

Najprej bi rekla, da sem ponosna na to, da sem lahko del Vizijinega tima. Zelo mi odgovarja način dela v Viziji. Da referent stranko obravnava samostojno od začetka do konca, pomeni da stranko res dobro pozna in res ve o stranki vse, tako da ji v vsakem trenutku lahko nudi pravo podporo. Hkrati pa takšen način dela zelo dobro vpliva tudi na naše medsebojne odnose, saj vsak sam odgovarja le za svoje delo. Zelo cenim, da se je vzpostavilo vsakodnevno izobraževanje med vsemi Vizijinimi enotami po Sloveniji, kjer smo pripravljeni deliti svoje izkušnje in znanja ali pa na drugi strani le te sprejemati in da se vzpodbuja k temu da imamo povsod res enoten način dela.

sj

Sabina Jeršin,
Vizija računovodstvo Novo mesto

Pri Viziji se je začela moja pot lani novembra 2017. Moram priznati , da je vsak začetek težak, vendar pa lahko  z veliko dobre volje, vztrajnosti in podpore, ki jo pridobiš od vodji, sodelavk , hitro osvojiš potrebna znanja in izkušnje, ki te pripravijo , da postaneš dober računovodja. Kot vidim, Vizija stremi k strokovnosti in profesionalnosti. Zaposlenim nudi tedenska izobraževanja , udeležbo na tečajih,.. za dobre kolegialne odnose pa tudi organizira piknike in zabave J Vizija je zakon.

dp

Darja Puškar,
Vizija računovodstvo Novo mesto
© 2016 - 2021 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov