Certifikati in priznanja

Domov O nas Certifikati in priznanja

Prejeli smo številna priznanja, ki potrjujejo naše kakovostno delo

tax_advisers_logo

Evropski register davčnih svetovalcev

Vizija računovodstvo je vpisana v evropski register davčnih svetovalcev.

Andreja-Prislan-LICENCA-DSZS-2021-1

Licenca za davčno svetovalko

Andreja Prislan je od Davčno svetovalne zbornice Slovenije prejela licenco za opravljanje poklica davčne svetovalke.

Banner

Certifikat Platinasta boniteta odličnosti

Platinasta izdaja predstavlja posebnost in prestiž ter hkrati najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo Bisnode podeljuje na evropski ravni in jo nosijo podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti Zlati AAA kar tri leta zaporedoma.

certifikat-dszs

Certifikat DSZS

Posamezni zaposleni v Vizija računovodstvo so pridobili certifikat DSZS – Davčna svetovalna zbornica Slovenije.

Boniteta-Vizija-ZLATA--2019-3

Certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA 2019

Z izpolnjevanjem strogih kriterijev bonitetnih odličnosti je Vizija računovodstvo pridobila zlat certifikat odličnosti AAA, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode.

strokovni-vodja-racunovodskega-servisa-b2

Strokovni vodja računovodskega servisa

V okviru 22. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev 2020, smo prejeli potrdilo o opravljenem izpitu za pridobitev naziva Strokovni vodja računovodskega servisa.

banner_bonitetna_ocena

Certifikat bonitetne odličnosti AAA 2016

Z izpolnjevanjem strogih kriterijev bonitetnih odličnosti je Vizija računovodstvo pridobila certifikat odličnosti AAA, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode. Podjetje se je tako uvrstilo med 3 % vseh poslovnih subjektov v Sloveniji, ki izpolnjujejo zahtevane pogoje.

bonitetna-ocena

Certifikat bonitetne odličnosti AA+ CompanyWall business 2016

Vizija računovodstvo je pridobila certifikat bonitetne odličnosti, prav tako je podjetje objavljeno na seznamu najboljših podjetij na portalu CompanyWall business.

ZRS_Standard_znak113

ZRS Standard

Vizija računovodstvo d.d. je prejemnik Potrdila o opravljanju dejavnosti računovodskih storitev v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev. Potrdilo izdaja GZS – Zbornica računovodskih servisov. Vizija računovodstvo d.d. s tem potrjuje visoko strokovno usposobljenost svojih sodelavcev in visoke kakovostne norme.

katalog_stevilka3a-101-1

Katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije

Vizija računovodstvo d.d. je certificiran računovodski servis in je vpisan v katalog najboljših računovodskih servisov. Certifikat izdaja GZS – Zbornica računovodskih servisov.

cert_privrednik_2017

Najboljše podjetje regije južne Srbije za leto 2016/2017

Vizija računovodstvo d.o.o. Srbija je prejemnik certifikata za najboljše podjetje za leto 2016/2017, ki ga podeljuje Zveza obrtnikov in podjetnikov regije Južne Srbije.

najRS_12_znacka_veliki_finalist

Naj računovodski servis 2012

Vizija računovodstvo je bila s strani GZS  zbornice računovodskih servisov  že tretje leto zapored izbrana med tri finaliste za Naj računovodski servis v Sloveniji, v kategoriji velikih računovodskih servisov.

certifikat-druzini-prijazno-podjetje

Družini prijazno podjetje

Ker se zavedamo, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha, ustvarjamo okolje, ki spodbuja ustvarjalnost, omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovostno življenje za vse zaposlene.

Našim zaposlenim pomagamo usklajevati delo in družino. Zato smo pridobili certifikat družini prijaznega podjetja.

potrdilo-prislan

Potrdilo Davčno-finančnega raziskovalnega inštituta

Kakovost in strokovnost našega davčnega svetovanja potrjuje tudi Davčno-finančni raziskovalni inštitut. Smo tudi aktivni član Davčno-finančnega raziskovalnega inštituta.

najrs_12_znacka_veliki_finalist-150x148-20111

Naj računovodski servis 2011

Vizija računovodstvo je bila s strani GZS – zbornice računovodskih servisov – že drugo leto zapored izbrana med tri finaliste za Naj računovodski servis v Sloveniji, v kategoriji velikih računovodskih servisov.

Gazele-2012

Gazela osrednjeslovenske regije – nominiranec

Podjetje Vizija računovodstvo d.d. se je uvrstilo med tri najboljša hitrorastoča podjetja v osrednjeslovenski regiji v letih 2011 in 2012.

cert2 (1)

Potrdilo Inštituta za revizijo

Kakovost in strokovnost našega davčnega svetovanja potrjuje tudi Slovenski inštitut za revizijo. Obenem smo še aktivni član Davčno-finančnega raziskovalnega inštituta.

aaa

Certifikat bonitetne odličnosti AAA

Z izpolnjevanjem strogih kriterijev bonitetnih odličnosti v zadnjih treh letih je Vizija računovodstvo pridobila certifikat odličnosti AAA, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode. Podjetje se je tako uvrstilo med 3 % vseh poslovnih subjektov v Sloveniji, ki izpolnjujejo zahtevane pogoje.

NP-2014

Certifikat najboljšega zaposlovalca v Srbiji 2014

Naša beograjska enota Vizija računovodstvo d.o.o. Beograd je prejela certifikat za najboljšega zaposlovalca v Srbiji.
http://www.vizija-racunovodstvo.rs

zalat-nit-2012-vizija

Priznanje Zlata nit 2012

Vizija računovodstvo d.d. je prejela priznanje za uvrstitev v finalni izbor najboljših zaposlovalcev tudi leta 2012.

jubilejno-priznanje-zbornica

Priznanje Zbornice računovodskih servisov 2019

Še posebej smo veseli priznanja Zbornice računovodskih servisov in naših stanovskih kolegov, ki smo ga dobili kot podjetje, ki s svojim dolgoletnim delovanjem pripomore k razvoju računovodske dejavnosti v naši širši regiji. Čeprav naši začetki segajo daleč nazaj v leto 1991, smo jubilejnega priznanja, ko mineva deset let, odkar smo se združili v podjetje Vizija računovodstvo, zelo veseli, saj nam služi kot spodbuda, da bomo še naprej razvijali najsodobnejše rešitve zunanjega računovodstva.

zalat-nit-2012-vizija

Priznanje Zlata nit 2011

Vizija računovodstvo d.d. je prejela priznanje za uvrstitev v finalni izbor najboljših zaposlovalcev leta 2011.

najrs_12_znacka_veliki_finalist-150x148-2010

Naj računovodski servis 2010

Vizija računovodstvo je bila v letu 2010 s strani GZS – zbornice računovodskih servisov – izbrana med tri finaliste za Naj računovodski servis v Sloveniji, v kategoriji velikih računovodskih servisov.

zlatanit[1]

Zlata nit 2009 – izbor zaposlovalca leta

Vizija računovodstvo d.d. se je leta 2009 v okviru medijsko-raziskovalnega projekta Zlata nit, ki ga vsako leto organizira časnik Dnevnik, s sodelovanjem v projektu izbora najboljšega zaposlovalca v Sloveniji pridružila družbi najboljših zaposlovalcev.

sme

Certifikat poslovne odličnosti »Excellent SME Slovenia«

Pridobili smo certifikat poslovne odličnosti »Excellent SME Slovenia«. Spletni certifikat »Odlično srednje, malo ali mikro podjetje« oziroma »Excellent SME Slovenia« je priznanje za odlično poslovanje, ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z uveljavljeno bonitetno hišo Coface Slovenija izdaja najboljšim srednjim, malim in mikro podjetjem.

sme-excellentGlavni cilji izdaje certifikata so povečanje varnosti poslovanja in zaupanja ter lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja na strani kupcev in poslovnih partnerjev.

Na pridobljeni certifikat smo ponosni in upamo, da smo s tem naredili še dodaten korak k utrditvi Vašega zaupanja za medsebojno sodelovanje.

© 2016 - 2021 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov