Partnerji in sodelovanje

Domov Spot točka Partnerji in sodelovanje

ERUDIO HUB je del podpornega okolja za promocijo in razvoj podjetništva od leta 2015. Inovativnim posameznikom in ekipam nudijo pomoč pri oblikovanju poslovne ideje in njenem prenosu v uspešno poslovno zgodbo.

Podpora, ki jo nudijo v obliki različnih storitev, je namenjena tako tistim, ki se prvič podajajo v svet podjetništva, kot tudi bolj izkušenim in že uspešnim podjetnikom in podjetjem, ki razvijajo nov inovativen izdelek ali storitev, z namenom razširitve nabora tržnih produktov in izboljšanja poslovnih rezultatov. Prepričani so, da je preplet inovativnih in prodornih idej z znanjem in realnimi izkušnjami iz poslovnega sveta tista prava kombinacija, ki lahko privede do zgodb o uspehu.

Preko promocijskih aktivnosti v obliki motivacijskih predavanj in delavnic skušajo podjetništvo približati študentom, pedagoškim delavcem in raziskovalcem ter vsem ostalim inovativnim posameznikom in ekipam.

Svojim inkubirancem nudijo zelo ugodne pogoje najema poslovnih prostorov in uporabe infrastrukture ter pomoč izkušenih mentorjev in strokovnjakov, ki vas bodo usmerjali pri razvoju vašega produkta in posla.

  • Vključeni so tudi v projekt SIO-2020-22.
  • Projekt sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.
  • Projekt omogoča brezplačne storitve inovativnim posameznikom in ekipam.
erudio-hub-vizija-racunovodstvo
erudiohub_moder

Kaj je dodana vrednost, vključitve v enega od programov?

Izkušeni in preverjeni mentorji bodo s tabo delali po specifičnem programu #FRESH ali #ROCKET, ki so ju razvili v ERUDIO HUB prav posebej za vse s prebojno podjetniško idejo, podjetnike začetnike in podjetnike v fazi razvoja produkta/storitve.

Skozi program te vodijo strukturirano in skladno s tvojim ritmom. Razkrijejo ti vse male in velike skrivnosti podjetništva in te opremijo s prijemi in orodji, ki ti pomagajo pri hitrejšem in bolj učinkovitem razvoju poslovne ideje oz. produkta/storitve do točke, ko lahko začneš s pripravo za vstop na trg ali pa poiščeš kapital, ki ti bo pomagal do tega koraka.

So tvoj največji zagovornik in hkrati tvoj najostrejši kritik. So tvoj motivator in spodbuda v najtežjih trenutkih in ti kažejo pravo pot do zastavljenega cilja.

Prav tako imaš dostop do vseh delavnic, seminarjev itd., ki jih organizirajo v ERUDIO HUB in ti omogočajo dostop do znanj in informacij, ki ti bodo še dodatno pomagale na razvojni poti. Ker se zavedajo, da je mreženje pomembno, pa imaš preko ERUDIO HUB-a dostop do mreže sebi podobnih entuziastov in ljubiteljev vsega povezanega s podjetništvom, kreiranjem in uresničevanjem idej.

Verjamejo, da lahko tako z motivacijo, odnosom do dela, strukturiranim pristopom in različnimi poslovnimi orodji, ki ti jih dajo na razpolago skozi program, uresničiš svoje sanje.

Vstopi v svet podjetništva z ERUDIO HUB!

spirit-slovenija-eu

Enostavno računovodstvo za manjše S.P.-je

banner-racunovodstvo-vizija-simple

Klasično računovodstvo:

© 2016 - 2022 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov