Priporočila | Vizija računovodstvo

Priporočila

Domov O nas Priporočila

INFONET MEDIA d.d.

Finančni direktor Damjan Rus

S podjetjem Vizija računovodstvo smo začeli sodelovati ravno v času, ko smo imeli veliko različnih poslovnih enot in zelo razvejano dejavnost. Sodelovanje z njimi se nam je pokazalo za pozitivno iz vidika cenovne učinkovitosti, kar se je pokazalo kot dobra rešitev pri dolgoročnem sodelovanju. Poleg tega smo uspeli s sodelovanjem optimizirati poslovanje in dobiti bolj celovit pregled, kar nam omogoča lažje strateško planiranje poslovanja.

KOBAL TRANSPORTI d.o.o. – Dušan Kobal

Dušan Kobal

Za uspešno poslovanje podjetij skupine Kobal je vrhunsko računovodstvo in davčno svetovanje ključnega pomena. Za nas je dovolj dobro le najboljše. Računovodski servis Vizija odlikuje odzivnost, strokovnost in oseben pristop. Z Vizijo smo zelo zadovoljni, saj nam nudijo visok nivo računovodske podpore in svetovanja na vseh področjih. Za naša podjetja je takšna pomoč neprecenljiva.

ZAVAS d.o.o.

Barbara Hadalin https://www.zavas.com/

Našim partnerjem zagotavljamo osebno varovalno opremo ter rešitve za varno delo. Še kako se zavedamo pomena varnosti in zanesljivosti na ostalih področjih poslovanja podjetja. Odločili smo se za VIZIJO in s sodelovanjem smo več kot zadovoljni.

VIZIJA je partner, ki zagotavlja visok nivo storitve, hitre in strokovne odgovore na še tako zahtevna vprašanja ter nudi hitro, zanesljivo in natančno podporo našemu poslovanju.

Mirno se lahko osredotočimo na svoje delo, saj vemo, da bodo v VIZIJI poskrbeli za svoj del posla. Naše zaupanje so popolnoma upravičili.

AVTOHIŠA SELIŠKAR d.o.o.

Boštjan Seliškar, direktor

V teh težkih trenutkih vse preveč pozabljamo dobre stvari, zato bi tokrat rad izpostavil prakso dobrega dolgoletnega sodelovanja.

Z računovodskim podjetjem Vizija d.d. poslovno sodelujemo že kar nekaj let. Kot sami dobro veste je dobra računovodska služba lahko polovica uspeha vsakega podjetja. Ob tej priložnosti bi se v imenu Avtohiša Seliškar d.o.o., iskreno zahvalil računovodskemu podjetju Vizija d.d. za kvalitetno, strokovno in dobro dolgoletno sodelovanje. Upam in želimo da bi tako ostalo čim dlje.

PERKO A d.o.o.

Anton Perko, direktor

Od ustanovitve našega podjetja smo računovodstvo zaupali podjetju Vizija. Do sedaj smo še vse probleme uspešno rešili. Vse delo je bilo vedno opravljeno v dogovorjenih rokih, kar štejemo kot dodaten plus. Glede na pretekle izkušnje lahko z gotovostjo trdimo, da bo naše računovodstvo ostalo pri istem podjetju.

Hitrost, popolnost informacij, vsestranskost pri svetovanju, prilagodljivost, strokovnost  to nas  je prepričalo v računovodskem servisu Vizija. V Vizijo računovodstvo in njene usposobljene zaposlene  popolnoma zaupam.

M.R.-COMMERCE d.o.o. MARIBOR

Robert Muršec, direktor

Da smo se odločili za Vizijo, je bila za nas res prava odločitev. Odlikuje jih zelo prijazen, profesionalen in hiter pristop, svetujejo prav v vseh situacijah, na njih se vedno lahko zanesemo. Že vstop v njihove pisarne oddaja pozitivno energijo, zaposleni pa so zmeraj nasmejani in dobre volje.

AVTOELEKTRIKA HORVAT SAŠO HORVAT S.P.

Za Vizijo računovodstvo d.d. smo se odločili pred petimi leti.

Ni nam žal te odločitve, z veseljem pa jih priporočimo tudi drugim.

Takoj po sklenitvi pogodbe smo dobili svojo referentko, ki opravlja svoje delo več kot super. To se je še posebej pokazalo sedaj v času korona krize.

Ko je bilo potrebno hitro in strokovno urgirati, da se ne zamudijo kateri datumi.

 

Vse pohvale.

Medicnski center VID

Franc Šalamun, prokurist

Z računovodskim servisom VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d. sodelujemo od leta 2017.

V tem obdobju smo vzpostavili spoštljive medsebojne odnose, iskreno medsebojno komunikacijo in visoko stopnjo zaupanja.

Z opravljenimi storitvami smo zadovoljni, saj odražajo visoko stopnjo strokovnosti, zanesljivosti, hitre odzivnosti in prilagodljivosti.

Za uspešno delovanje podjetja je izrednega pomena, da ob profesionalnem izvajanju primarne dejavnosti prepoznamo pomembnost  strokovno opravljanih računovodskih storitev, z veliko mero natančnosti in v skladu z veljavnimi predpisi, kar  se posledično odraža na zadovoljstvu odjemalcev, zaposlenih  in vodstvu podjetja.

VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d. takšen pristop vsekakor nudi, zato z veseljem priporočamo njihove storitve tudi drugim uporabnikom.

Medigo d.o.o.

Lilijana Reljič, direktorica

Po 27 letih lastnega vodenja računovodstva smo se zaradi kompleksnosti zakonodaje na področju računovodstva ter obsega našega poslovanja , odločili, da vodenje računovodstva predamo računovodskemu servisu Vizija, s katerim smo že predhodno sodelovali pri svetovanju in kontrolah lastnega računovodstva. Z delom Vizija računovodstvo sem zelo zadovoljna saj so hitri, ažurni, natančni, zelo prijazni, profesionalni, umirjeni ter se držijo dogovorjenih rokov. Dragoceni so mi tudi njihovi nasveti ter zavedanje, da sledijo vsaki zakonodajni spremembi, ki jim direktorji ob vseh ostalih zadolžitvah in pogostnosti sprememb ne uspemo več slediti. Hvala celi ekipi Vizije računovodstvo v Novi Gorici.

1337Works d.o.o.

Mark Kalin, director

1337Works d.o.o. je del zelo močnega Švedskega finančnega sklada. S prihodom v Slovenijo, smo si zadali močno strategijo in načrte za investiranje v to regijo. Zato je bilo za nas ključnega pomena, da imamo za uresničitev naše vizije in ciljev pravega strateškega partnerja. Tukaj je bila odločitev zelo preprosta. Izbrali smo si Vizijo Računovodstvo d.d. Od samega začetka, od ustanovitve podjetja, so nas vodili, nam svetovali in bili na voljo za vsa vprašanja. To potrjuje njihovo kvaliteto, predanost in nadvse strokovnost. Zelo rad bi se zahvalil g. Robertu Šoosu in ga. Ložar Katarini, ki sta izjemna in sta zmeraj na voljo za vsa moja vprašanja in dileme.

Pichler & CO d.o.o.

Rebeka Prodanovič, direktorica

Že od leta 2009 zelo dobro sodelujemo z vodjo mariborske enote gospo Sandro Cafuta. Zaupamo drug drugemu. Gospa Sandra je razumevajoča, odločna, zanesljiva ter nam daje občutek varnosti in strokovnosti.

DEWEG D.O.O.

Nuša Toplak, direktorica

Vizija računovodstvo je ažurno in vredno zaupanja.

Strokovno podkovan kader s korektnim odnosom in nasmehom.

Vedno na voljo za vsa vprašanja.

Z njihovo pomočjo “vem” odgovore na vsa vprašanja.

Extreme Vital

Borut Rus, direktor

Z računovodskim servisom Vizija računovodstvo sodelujemo že več kot 13 let. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni, ker nam znajo svetovati, pomagati pri reševanju težav in delo je vedno opravljeno profesionalno, strokovno, natančno ter ažurno. Tako, kot naše podjetje skrbi za dobro kondicijo ljudi, Vizija poskrbi za dobro kondicijo našega podjetja. Skupaj z Vizijo uspešno rastemo tudi mi, saj vemo, da smo z Vizijo kos vsem izzivom, ki so pred nami.

PRO-FOCUS d.o.o.

Direktorica Mateja Debeljak

Z našim računovodskim servisom Vizija računovodstvo d.d. oz. njihovimi zaposlenimi, ki skrbijo za nas smo zelo zadovoljni, saj so visoko odzivni, strokovni, natančni in vedno najdejo rešitve, ki so v današnjem hitrem tempu življenja in poslovnega sveta ključnega pomena za nemoteno poslovanje podjetja.

JGZ Rinka

Direktor Aleš Kumperger

Za Vizijo računovodstvo d.d. smo se odločili pred nekaj leti, ko smo ukinili lastno računovodstvo. Ni nam žal in jih z veseljem priporočimo tudi drugim.
Z njihovim delom smo ves čas zelo zadovoljni, saj nam na vsako vprašanje poiščejo ustrezen odgovor. To se je še posebej pokazalo ob naši združitvi več podjetij v eno samo podjetje med poslovnim letom, ko je bilo potrebno veliko strokovnega znanja iz različnih področij.
Njihovi prijazni referenti nam vseskozi nudijo ustrezno strokovno podporo in so hitro odzivni na naše želje.
Veselimo se nadaljnjega uspešnega sodelovanja.

Santanno d.o.o.

Matej Sulc, direktor

Ob zaprtju poslovne dejavnosti, podjetja Santanno d.o.o., in prenehanju našega medsebojnega poslovnega sodelovanja bi se rad zahvalil za vaš čas in prvorazredne računovodske storitve.

Še posebej bi rad izpostavil in pohvalil delo vaše kolegice, Eve Kokalj, saj je s svojim profesionalnim nastopom, prijaznostjo, predanostjo in izjemno mero odgovornosti ter zanesljivosti skrbela, da smo se v času poslovanja podjetja vedno lahko zanesli na pomoč in kvalitetno opravljeno delo za vse računovodske in knjigovodske funkcije ter svetovanje.

Delo z vami je bilo vedno enostavno, zanesljivo in prepričljivo – najlepša hvala.

Želim vam še veliko poslovnih uspehov!

NAVODNIK d.o.o.

Direktorica Mateja Kopčič

Da smo se odločili za Vizijo, je bila za nas res prava odločitev. Odlikuje jih zelo prijazen, profesionalen in hiter pristop, svetujejo prav v vseh situacijah, na njih se vedno lahko zanesemo. Pri izbiri Vizije ne boste več razmišljali o menjavi računovodskega servisa, žal vam bo le, da se za njih niste odločili že prej.

AVTOPLAS Romana Mavrič s.p.

Naša odločitev, da zamenjamo računovodski servis, je padla čez noč. V tistem trenutku, ko sem poslala povpraševanje na Vizijo sem že imela dober občutek o morebitnem sodelovanju. In res je bilo po sestanku sklenjeno sodelovanje brez kakršnekoli razmišljanja.Dodelili so nam svojo skrbnico, za katero lahko le rečem, to si lahko samo želiš. Vso delo je opravljeno takoj, strokovno. Nudijo vso znanje, ki ga potrebujemo. Skupaj smo že tri leta, in moram povedati, da smo zelo zadovoljni

PIRNAR d.o.o.

Alenka PIRNAR http://www.pirnar.si/

Če človeka lahko spoznamo že po vstopu skozi vhodna vrata, lahko za podjetje rečemo, da ga poznamo po urejenosti računovodstva. Preden sva se odločila za zunanje računovodstvo, sva se dobro pozanimala o Viziji in o njihovem delu. Danes, po več kot desetletju sodelovanja sva zadovoljna, da sva se odločila za njih. Njihova vrata so za naju vedno odprta, ko jih potrebujeva, zato jim z veseljem odpirava tudi najina.

PAMI d.o.o. Nova Gorica

Direktorica Doris Komel http://www.pami.si/

Pred leti smo se znašli pred zahtevnim problemom, ko smo po dvajsetih letih uspešnega sodelovanja s prejšnjim računovodstvom morali poiskati novo. Za sodelovanje smo povprašali Vizijo računovodstvo in se glede na njihov hiter odziv, profesionalni pristop in pripravljenost prilagajanja našim potrebam takoj odločili zanje. Naša odločitev  je bila pravilna, saj smo z njihovo pomočjo, svetovanjem in izrednim poznavanjem področja dela brez večjih težav prenesli računovodstvo in dobro sodelujemo še naprej. V njih smo našli zanesljivo računovodstvo, ki nam nudi vrhunske storitve in nam niti na misel ne pride, da bi jih zamenjali.

KNAUF LJUBLJANA d.o.o., Ljubljana

prokurist Jože LJUBIČ http://www.knauf.si/

“Osebno sem mnenja, da je ena od najpomembnejših kvalitet pri vsakršnem sodelovanju spoštovanje dogovorjenega. Podjetje Vizija računovodstvo je v tem pogledu lahko lep zgled ostalim.”

GA, gospodinjski aparati d.d.

vodja finančne operative Tanja HRUZA http://www.gospodinjski-aparati.si/

“Pred časom smo se odločili, da del računovodskih nalog prenesemo nazaj v podjetje. Ta odločitev nam omogoča ažurnost pri obdelavi podatkov in takojšen vpogled v podatke, ki so osnova za pravilne in hitre odločitve pri vodenju podjetja. Pri tem nam je v veliko pomoč Vizija s svojimi nasveti in informacijami, ki nas usmerja na pravo pot. Prijaznost, dostopnost, kakovost in želja po uspehu je tisto, kar si želimo še naprej v skupnem sodelovanju.”

Lisac&Lisac d.o.o., Ljubljana

mag. Aleš Lisac http://www.lisac-lisac.si/

“Za Vizija računovodstvo sem se odločil ker:
– jih poznam že zelo dolgo
– obvladajo svoj posel
– ne komplicirajo
– imajo tudi posluh za marketing in ravno to danes potrebujejo vsa podjetja, če želijo v resnici uspeti.”

AERODROM PORTOROŽ, d.o.o.

direktor Robert KRAJNC http://www.portoroz-airport.si/

Zaradi povečanega obsega dela, ter tudi zahtevnejšega poslovanja, smo se pred časom odločili za prestop k Viziji. Pri izbiri smo upoštevali široko in strokovno podlago računovodstva ter izkušnje v mednarodnem poslovanju. Danes lahko tem vrlinam dodamo še veliko več, predvsem so to posluh, pripravljenost v vsakem trenutku, skrbno svetovanje in dobro informacijsko podporo.

TOP IZBIRA d.o.o.

Damjan Petkovšek https://www.topizbira.si/

Vizija Simple naju je navdušila s preprostim programom, v katerem lahko računovodstvo brez večje pomoči vodiva sama. Ker sva mlada podjetnika, nama je program pisan na kožo, saj lahko vse opravljava preko spleta. To nama prihrani veliko časa in denarja. Kar pa sama ne znava, pa to na isti bazi dokončajo v računovodskem servisu.

EUROLESCO d.o.o., Ljubljana

direktor Vlasta SUKNAIČ http://www.eurolesco.si/html/home.html

“V vseh pogledih ste nas pozitivno presenetili zato nas veseli, da smo po osmih letih naredili velik korak in zamenjali računovodski servis. Vsi dvomi, ki so smo jih imeli ob pričetku sodelovanja so izginili. Vse pohvale gospe Prislan Andreji za potrpežljiv pristop in res hiter odgovor za vse nasvete, ki smo jih potrebovali na samem začetku in tudi tekom celega leta. S spremenjenim načinom dela in skupnim sodelovanjem smo veliko prihranili pri času in ne na zadnje tudi pri denarju.”

ELSING d.o.o., Ljubljana

poslovna sekretarka Irena PERVANJE http://www.elsing.si/

“Z računovodskim servisom Vizija računovodstvo smo zelo zadovoljni. Nudijo nam res kvalitetno računovodsko podporo in svetovanje. Imamo dobro urejeno dokumentacijo, kadarkoli pa se nanje lahko obrnemo tudi, če potrebujemo informacije ali nasvet. Ker se pri poslovanju vedno znova srečujemo z novimi problemi in stalnimi spremembami, je za nas taka pomoč zelo dragocena.”

K2 PLUS d.o.o., Ljubljana

Direktor Juriy Keber http://www.k2plus.si/

“Vedno sem si želel, da bi imel vse na enem mestu. Računovodski servis, ki bi mi poleg knjiženja nudil tudi davčno in poslovno svetovanje, pomagal pri izterjavi dolgov in nasploh urejal vse potrebno, da bom lahko v miru opravljal svojo dejavnost. Šele v Viziji računovodstvo so mi vse to zagotovili.”

Notranjske novice d.o.o., Logatec

poslovna sekretarka Danica STELE http://www.nkr-novice.si/

“Lepo je delati z ljudmi, ki se zavedajo svoje odgovornosti, ki ti znajo svetovati in upoštevati tvoje pripombe…. to so ljudje v VIZIJI.”

Pleško cars d.o.o., Brezovica

direktor Primož PLEŠKO http://www.plesko-cars.si/

“V avtomobilski dejavnosti in trgovini zaradi hude konkurence potrebujemo ažurno računovodstvo. Želimo obdržati enega vodilnih položajev na tržišču, kar nam skupaj s poslovnim partnerjem Vizija računovodstvo, tudi zaradi njihove strokovnosti, hitrosti in natančnosti tudi uspeva.”

PRO MUNDUS d.o.o., MURSKA SOBOTA

direktor Damijan Toth http://promundus.si/

Pri izbiri računovodskega servisa, smo iskali nekoga, ki nam bo svetoval in dajal odgovore na naša vprašanja, še posebej takrat, ko smo „zgubljeni“ v zakonodaji, katera se nenehno spreminja. Vizija računovodstvo d.d. PE Murska Sobota nam ponuja celovite storitve in rešitve, ki so potrebne za uspešno delovanje našega podjetja. Zaposleni nam ob vsakem našem vprašanju strokovno svetujejo. Lahko zatrdim, da smo našli tisto kar smo iskali.

TRANSPORTI BETORI d.o.o., MARTJANCI

direktor Nataša Pečovnik

Sodelovanje s podjetjem VIZIJA RAČUNOVODSTVO je: zelo dobro, zelo hitro dobiš vse odgovore ki jih iščeš, prav tako se zelo hitro vložijo vsi dokumenti na DURS, zaposleni so prijazni.

BULDOG BAR d.o.o., Ljubljana

Direktor Jernej PETERLIN

“V poslu nikoli ne sprejemam odločitev v trenutku, a za računovodski servis Vizija sem sprejel hitro odločitev. Po prejemu njihove ponudbe sem jih poklical in sklenil dogovor. Odločitve nisem obžaloval.”

GERMAL d.o.o., VANČA VAS, TIŠINA

direktor Franc Benkič http://www.benkic.com/

Sodelovanje z podjetjem Vizija računovodstvo d.d. je odlična zadeva za povečanje prodaje in zmanjšanje obratovalnih stroškov.

KEBER d.o.o.

Sandro KEBER

Zadovoljen sem, da je Vizija eden naših prvih poslovnih partnerjev, ki je z nami že od samega začetka poslovanja. Tudi zaradi dobrega skupnega sodelovanja se lahko pohvalim z dobrim poslovanjem in rastjo. Sprotno obveščanje o spremembah zakonodaje mi omogoča, da se lahko mirno posvetim svojemu delu. Kadar kaj potrebujem ali imam kakšno vprašanje, se lahko vedno zanesem na njihovo pomoč.

PRI-MA d.o.o., Ljubljana

Šele ko smo pričeli sodelovati z Vizijo, smo spoznali kaj je miren spanec, skupaj smo skoraj od začetka našega poslovanja. Zadovoljni smo!! Podajo nam konkretne odgovore ali pa svetujejo možnosti, ki jih imamo, so zanesljivi. Z načinom dela, ki so nam ga svetovali, smo veliko prihranili pri času in tudi pri denarju.

TAVIJA d.o.o.

Vitomir ANTEŠIČ in Tatjana JANC http://www.tavija.si/

Kot majhno podjetje z razvejano dejavnostjo nujno potrebujeva zanesljivega partnerja za vodenje računovodstva. Natančnost, zanesljivost in strokovnost so vrline, ki jih ceniva pri Viziji računovodstvo. Z urejenim računovodstvom nama ostane več časa, da se lahko posvetiva strankam in stroki.

EURO3000 d.o.o.

Direktor Franc VEBER

Smo družba, ki se ukvarjamo z dejavnostjo trgovina in projektiva. Ker ste natančni, strokovni, profesionalni, zanesljivi in prijazni radi sodelujemo z Vami kot poslovnim partnerjem. Želimo si, da bi kot preteklih 6 let, tudi v prihodnje obojestransko uspešno sodelovali.

Vito Pintar s.p., »Navček«

V današnjem hitrem tempu se »enkrat obrneš«, pa te lahko ni več. Za naše sodelovanje z Računovodsko družbo pa tega ne bi mogel reči, kajti sodelujemo že več kot desetletje in želimo si, da ta čas najmanj podvojimo.

IBBA PLUS d.o.o., Domžale

Direktorica Irena BABIČ http://www.ibba.si/

Po več kot desetletju sodelovanja z Računovodsko družbo lahko mirno rečem, da gre za prave ljudi na pravem mestu. S svojimi nasveti in profesionalnostjo so pripomogli k uspešnemu poslovanju našega podjetja. Ob našem dobrem medsebojnem sodelovanju, zaupanju in zadovoljstvu se brez pomislekov podpišem na njihovo referenčno listo.

PILON AEC d.o.o.

Direktor Matjaž LIKEB http://www.pilon.si/pilon

Pri svojem delu zastopamo več svetovno uveljavljenih podjetij, ki so vodilni na svojem področju. Takega partnerja smo želeli tudi za vodenje računovodstva, zato smo izbrali računovodski servis Vizija. Hitro se odzovejo na vse naše zahteve in spremembe poslovanja. Definitivno prava odločitev!

 

JAKUSI´S d.o.o., Ljubljana

Matej JAKUS

V gostinstvu lahko rečemo, da pravi okus hrani dajo začimbe in kuhanje z ljubeznijo, medtem ko za dobro računovodstvo enostavno rečem Vizija računovodstvo. Moje poslovanje spremljajo tako natančno, da poznajo potrebne podrobnosti, računovodstvo pa opravljajo profesionalno in strokovno. Ocena: pet zvezdic.

HellermannTyton GmbH Podružnica Slovenija

Direktor Matjaž ERŽEN http://www.hellermanntyton.si/

Vizija računovodstvo je računovodski servis, s katerim sodelujemo že nekaj let. Po dosedanjih izkušnjah smo z njihovimi uslugami zelo zadovoljni, saj so prisluhnili vsaki naši zahtevi, prošnji ter problemom, saj je naš način poročanja matičnemu podjetju v Avstriji nekoliko drugačen od ostalih. Zadovoljni smo tudi z njihovim obveščanje o vseh pomembnih spremembah iz zakonodaje. Veselimo se našega uspešnega sodelovanja tudi vnaprej.

Cardial d.o.o., Ljubljana

Dr. Risto Angelski http://www.cardial.net/

V vseh letih našega sodelovanja ste nam znatno olajšali naše delo. Ob dobrem medsebojnem sodelovanju, zaupanju in zadovoljstvu smo prepričani, da je uspeh podjetja ob pravih ljudeh lažji. Predvsem bi pohvalili vašo ažurnost, doslednost ter profesionalnost in seveda strokovno podkovanost. Sodelovanje z vami nam je v veselje in korist.

PANONIKA d.o.o., MURSKA SOBOTA

direktor Zlatko Györek

Z podjetjem Vizija računovodstvo d.d. sem zelo zadovoljen. Podjetje Vizija računovodstvo d.d. mi vodi računovodstvo za moji dve podjetji in sicer za d.o.o. in za s.p. V obeh primerih mi stoji dnevno na strani strokovna oseba z vsemi naj aktulnejšimi informacijami in novostmi s strani Vizija računovodstvo d.d.,kar je za poslovanje mojih podjetij zelo koristno in v pomoč.
Skratka, ekipa podjetja Vizija računovodstvo d.d.,samo tako naprej!

KANDEX d.o.o., Ljubljana

Direktor Dušan JERKOVIČ http://www.kandex.si/

“Vsakokrat, ko vstopim v Vizijo k svojemu referentu, se počutim dobrodošlega. Tam sedi moj računovodja, ki ima zame in moje podjetje vedno čas.”

PRIMA PLUS d.o.o., Ljubljana

Direktor Bojan Kržišnik

“Točne evidence, dober poslovni rezultat, tekoče informacije in prijazno sodelovanje nam nudi Vizija računovodstvo d.d., Ljubljana”

OPTI-COM d.o.o., Mengeš

Petra in Boštjan MAJCEN http://www.opti-com.si/

Dolgo časa sva se s papirji »matrala« sama. Iskala sva partnerja, ki bi razumel najine zahteve in nama znal prisluhniti, programsko pomagati in svetovati. Uspela sva in danes lahko mirno rečeva, da je bila Vizija prava odločitev. Učinki pri poslovanju z njimi so se neverjetno hitro obrestovali (časovno in finančno). Dobrih poslovnih partnerjev si vsi želimo, zato jih vsem toplo priporočava.

MILAVEC d.o.o., Franšiza TUŠ, Ljubljana

Direktor Bruna MILAVEC

“Vizija računovodstvo je servis, ki hitro sledi potrebam in zahtevam našega hitro rastočega podjetja. Poleg njihove prilagodljivosti me navdušuje zanesljivost, strokovnost in natančnost.”

ALEGRIS d.o.o., Ljubljana

Direktor Sandi Kegu, dipl. inž. http://www.alegris.si/

Od nastanka našega podjetja smo računovodstvo zaupali podjetju Vizija, kar je bila pravilna odločitev. Računovodstvo v našem podjetju je precej zahtevno, saj podjetje posluje s partnerji v Sloveniji, Evropi in tudi v ostalem svetu. Do sedaj smo še vse probleme rešili hitro. Vse delo je bilo vedno opravljeno v dogovorjenih rokih, kar štejemo kot dodaten plus, saj je vestnost danes že redka. Glede na pretekle izkušnje lahko z gotovostjo trdimo, da bo naše računovodstvo ostalo pri istem podjetju, ker boljše pač ne more biti!

Pri Žabarju d.o.o., Ljubljana

Direktor Rok ROBEŽNIK http://www.prizabarju.si/

“V letošnjem letu smo se odločili za zamenjamo računovodstva. Priznati moram, da smo pri izbiri novega računovodskega servisa imeli srečno roko. Zadovoljni smo s storitvami, ažurnim ter prijaznim poslovanjem ter strokovnimi nasveti, ki nam prihranijo čas ter denar. Dobro poznajo naš informacijski sistem in nam tako tudi na tem področju olajšajo delo. Cena, ki jo plačujemo za te storitve se nam zdi primerna. Za nas Vizija računovodstvo pomeni komplet servis, kjer imamo vse na enem mestu: kvalitetno računovodsko podporo, davčno in poslovno svetovanje in ažurno obveščanje o spremembah zakonodaje. Imamo svojega skrbnika, ki je vedno dostopen. Brez takšne podpore si današnje poslovanje težko predstavljamo. Sodelovanje z vami nam je v veselje in korist. Le tako naprej !”

VELOG d.o.o., Ljubljana

direktor Karel BRAVC http://www.akumulator.si/

“Vizija računovodstvo nam po 10 letih sodelovanja ne predstavlja samo računovodske službe. S svojimi nasveti in profesionalnostjo so pripomogli k uspešnemu poslovanju našega podjetja.”

MEGA LINE d.o.o., Radio Ekspres

Direktor Andrej MEGLIČ http://www.radioekspres.si

“V naši dejavnosti potrebujem podatke o našem poslovanju zelo hitro, predvsem pa morajo biti podatki ažurni in zanesljiv. Na svojega računovodjo v računovodskem servisu Vizija se zanesem in zato zaupam vodenje svojih poslovnih knjig.”

AQUATERM d.o.o., Koper

direktor Miro ZORNADA, Marta MIHARČIČ http://www.aquaterm-kp.si/page/

“Od računovodstva ne zahtevamo nemogočih stvari, čeprav menim, da bi naše računovodstvo Vizija računovodstvo tudi to naredilo s strokovnim in profesionalnim pristopom.”

ENSICO GAMING d.o.o., Ljubljana

Direktor Matjaž VUGA

“V podjetju skrbim za rast dejavnosti in uspeh poslovanja, zato sem skrb za računovodstvo prepustil tistim, ki so strokovnjaki na tem področju. Za mojega računovodjo v Viziji računovodstvo lahko zagotovim, da je v računovodstvu pravi strokovnjak.”

Se-nep d.o.o., Ljubljana

direktor Dušan SENICA

“Za vsa vprašanja dobim strokovne odgovore. Vizija je prava stvar.”

Microlab d.o.o.

Microlab

“V našem poslovanju je potrebno poznati medicinsko natančnost in tu smo dobri. Računovodsko natančni pa so v Viziji računovodstvo, zato nam je sodelovanje z njimi v veselje in korist.”

TEXIMP d.o.o., Ljubljana

Direktor Karmen HELMICH http://www.teximp.com/index.php

“Hitrost, popolnost informacij, vsestranskost pri svetovanju, prilagodljivost, strokovnost – to me je prepričalo v računovodskem servisu Vizija.”

Atribut d.o.o., NoviSplet.com

direktor Brane TOMAŽIČ http://www.novisplet.com/

“Z sedaj že več letnim vodenjem knjig pri Viziji smo zadovoljni. Menim, da nam nudijo vse, kar se pričakuje od dobrega računovodskega servisa. Pohvalili bi še uporabo naprednih spletnih tehnologiji in pa odkrit pogovor pred zaključkom leta, na podlagi katerega s pravimi in pravočasnimi nasveti lahko še izboljšamo poslovne rezultate.”

ZOBOZDRAVSTVENA ORDINACIJA in ZOBOTEHNIČNI LABORATORIJ

dr. Marija in Vid KALAN

“Dobrega računovodjo danes potrebujemo vsi, tudi zdravniki v zobozdravstvenih ordinacijah. Midva sva izbrala dobrega računovodjo – računovodski servis Vizija računovodstvo.”

AVIACARGO d.o.o., Slovenia

direktor Polona BAJZELJ

“Smo ena vaših novejših in z vašimi storitvami zelo zadovoljnih strank. Res nam je v zadovoljstvo delati z vami.”

Kongresni servis Albatros d.o.o., Bled

direktor Majda ZIDANSKI http://www.albatros-bled.com/

“Z Vizijo sodelujemo od leta 2007 in lahko rečemo, da smo v tem času z njihovimi storitvami, ki so izredno profesionalne in celovite zelo zadovoljni. Posebno nas veseli, da so tudi rezultati poslovanja z njihovo pomočjo v primerjavi z rešitvami iz preteklosti mnogo boljši.”

BAZILICA – ZEL d.o.o., Ljubljana

direktor Silva GRČAR http://bazilica.weebly.com/

“Ker ste natančni in ažurni, radi sodelujemo z Vami kot poslovnim partnerjem.”

KS logistik d.o.o., Lesično

direktor Silvo KOVAČIČ http://www.ks-logistik.si/

“Že ob ustanovitvi podjetja mi je računovodski servis Vizija računovodstvo nudil vso potrebno podporo in nasvete, zato jim zaupam tudi za bodoče.”

EKLIPTIK d.o.o., Ljubljana

direktor Darij KREUH

“Poslovanje z vami je več kot vizija.”

NEA INVEST, d.o.o., Logatec

direktor Dušan ČERNIGOJ

“Skupaj rešujemo probleme in iščemo najboljše rešitve.”

GR Inženiring d.o.o., Ljubljana

direktor Janez LEVEC http://www.gr-i.si/GRi-domov/

“Vizija računovodstvo: sinonim za navdušujoče sodelovanje z zanesljivimi strokovnjaki, ki v vsakem trenutku nudijo vrhunsko svetovanje in odlično podporo našemu poslovanju.”

DOM M5 d.o.o., MURSKA SOBOTA

direktor Peter Varga http://www.dom-m5.com/

Naše podjetje DOM M5 d.o.o nepremičnine Lendavska ulica 39/b M. Sobota sodeluje s podjetjem Vizija računovodstvom d.d. in kot lastnik tega podjetja Peter Varga izjavljam, da sem zelo zadovoljen z celotnim poslovanjem in storitvami podjetja Vizijaračunovodstvo d.d to je tako s komuniciranjem, obračunavanjem plač, svetovanjem glede financ, vodenjem davčnih evidenc, blagajne  in glavne knjige kot tudi računovodskim svetovanjem
g, Roberta Šooša.

Zato bi tudi vsem podjetjem, katera želijo imeti urejene računovodske storite kot je potrebno priporočal  vizijaračunovodstvo d.d.

Optika Saša, Ljubljana

direktor Aleksandra BERGER http://www.optika.si/

“Vizija računovodstvo nam je omogočila jasnejši pogled na rezultate poslovanja našega podjetja.”

Nasmeh d.o.o., Kranj

direktor Jože POTREBUJEŠ

“Eden od razlogov za naš »nasmeh« je tudi zadovoljstvo z izbranim računovodskim servisom Vizija računovodstvo. Svoje delo opravljamo strokovno in profesionalno, predvsem pa so skoraj del našega kolektiva.”

HED d.o.o., Celje

direktor Igor DROBNE

“Pod referenco se običajno podpišem samo, če sem prepričan v kvaliteto storitve ali blaga. V primeru storitev Vizije računovodstvo to gotovo drži! Dobri so!”

A-FORM d.o.o., Ljubljana

Po več kot desetletju sodelovanja z Računovodsko družbo zaradi dobrih izkušenj in zglednega sodelovanja, nisem imela pomislekov podati svoje reference. Skupaj z njimi rešujemo probleme, iščemo najboljše rešitve. Odlično obvladajo računovodstvo, hkrati pa me še obveščajo o vseh pomembnih spremembah iz zakonodaje.

Unicus d.o.o., Škofja vas

direktor Borut BRANCE

“Z Vizijo računovodstvom dobro sodelujemo in zato se brez pomislekov podpišemo tudi na njihovo referenčno listo.”

KLIMA TERM d.o.o., Ljubljana

direktor Marijan TUTTA http://www.klimaterm.si/

“Brez dobrega računovodskega servisa pač ne gre….zato priporočamo vsem ki imate vizijo, da se obrnite na Vizijo računovodski servis in vam bodo pomagali vašo vizijo tudi uresničiti. Taki pač so…uresničujejo vizije..pravim vam, ne bo vam žal!”

RECCOM d.o.o., Ljubljana

Franc Mlinar, direktor http://www.reccom.si/

Eden od razlogov za naš »nasmeh« je tudi zadovoljstvo z izbranim računovodskim servisom. Podjetništvo je danes zahtevno in naporno, predvsem pa je potrebno nenehno izobraževanje in sledenje spremembam zakonodaje. Zaupanje v računovodske storitve podjetja Vizija nam omogoča, da se 100% posvetimo svojemu delu, računovodske skrbi pa prepustimo njim. Želimo si, da bo naše dolgoročno uspešno sodelovanje še vnaprej tako učinkovito, kot je bilo do sedaj.

BIRO KEBSI d.o.o

Tamara POPIVODA http://www.birokebsi.si/

Prijazen odnos do strank, hitra odzivnost, natančnost, strokovnost in številni koristni nasveti, ki sem jih dobila v zadnjem letu, so vsekakor dober razlog, da vas priporočim naprej.

Mehanotrade d.o.o., Celje

direktor Zoran GRAHEK

“Vizija računovodstvo me navdušuje zaradi prijaznega osebja, širokega znanja in njihove dostopnosti. Če je nuja, delajo tudi ob »praznikih«, to mi zadošča.”

Creatoor d.o.o., Šenčur

direktor Tomaž KORELC http://www.creatoor.com/

“Preko Poslovnega kluba Vizija smo navezali stike z mnogimi uspešnimi podjetji, ki so postali naši partnerji. Končno poslovni klub, kjer se splača biti član.”

Agencija Unico

Matej POJAVNIK

“S podjetjem Vizija računodstvo d.d. sodelujemo eno leto in smo zelo zadovoljni z njihovimi uslugami. Predvsem bi pohvalili njihovo ažurnost, doslednost ter profesionalnost in seveda strokovno podkovanost. Z Vizijo gremo naprej!”

Linea Snella International d.o.o.

Direktorica Barbara Humar Gerbec http://www.lineasnella.si/

Naše podjetje je prisotno na tržišču 10 let. V tem času se je razvijalo in raslo, obenem, pa je rasla tudi potreba po vedno bolj strokovnem računovodstvu. Z Računovodsko družbo d.o.o.,smo dobili veliko več, kot le osnovni računovodski servis. Dobili smo partnerja, ki nam poleg vseh redno in natančno opravljenih računovodskih storitev, svetuje tudi na drugih področijh, ki vplivajo na naše uspešnejše in učinkovitejše poslovanje. Hitra odzivnost, natančnost, strokovnost, širina ter osebni pristop je to, kar smo iskali in z Računovodsko družbo d.o.o. to, v polnem obsegu tudi dobili.

MEDISAN d.o.o., Kranj

direktor Marija SOFRONIEVSKI http://www.medisan.si/

“Podpiram vaše stalno delovanje na dviganju izobrazbene strukture zaposlenih in vzdrževanju poslovne odličnosti. Z Vizijo računovodstvom imam zelo dobre izkušnje. Svetovalci so zanesljivi, visoko usposobljeni in opravljajo svoje delo prijazno in profesionalno.”

Avto konzulting d.o.o., Celje

direktor Andrej VODENIK

“Zaupanje v računovodske storitve podjetja Vizija računovodstvo mi omogoča, da se 100% posvetim delu v podjetju, računovodske skrbi pa prepustim njim.”

Stanko LUKŠE s.p.

direktor Stanko LUKŠE

“Podjetništvo je danes tako zahtevno in naporno, predvsem pa je potrebno nenehno izboljševanje in izpolnjevanje, tako da se z vsemi spremembami zakonodaje ne morem ukvarjati, niti slediti. Imam pa srečo, da to namesto mene opravlja računovodski servis Vizija računovodstvo. Odlično obvladajo računovodstvo, hkrati pa me še obveščajo o vseh pomembnih spremembah zakonodaje, ki se tiče mojega poslovanja in računovodstva.”

Multi Movens d.o.o., Štore

direktor Srečko PETRUŠIČ http://www.multi-movens.si/

“Odločitev za računovodski servis Vizija računovodstvo je bila dobra izbira. Brez pomislekov jih priporočim tudi drugim poslovnim partnerjem.”

Stins d.o.o., Ljubljana

direktor Branko NJARI

“S podjetjem Vizija Računovodstvo sodelujemo približno eno leto in v tem času smo z njihovimi uslugami zelo zadovoljni.”

METALING d.o.o., Ljubljana

direktor SRBISLAV PANTIČ, univ.dipl.inž. http://www.metaling.eu/

“Ugotovili smo, da je bila naša odločitev za sodelovanje z Vizija računovodstvom dobra odločitev. V današnjem poslovnem svetu se nam znova in znova pojavljajo vprašanja, na katera ne vemo odgovora. Obrnemo se na naše računovodstvo. Podajo nam konkretne odgovore ali pa svetujejo možnosti, ki jih imamo. So strokovni in zanesljivi.”

ATLAS EXPRESS d.o.o., Portorož

direktor Janez MAČEK http://www.atlasexpress.eu/

“V preteklem letu smo se odločili za reorganizacijo v našem podjetju, v sklopu teh aktivnosti smo se odločili za zunanje računovodske storitve. Po naključju smo se odločili za Vizija računovodstvo za katero lahko po enem letu potrdim, da smo se pravilno odločili. Z delom omenjenega podjetja smo izredno zadovoljni, saj je strokovno in profesionalno ter podkovano s tekočimi spremembami zakonodaje. Ob vsakem dvomu o pravilnosti postopkov se lahko zanesemo na njihovo svetovanje. Vsekakor bomo ostali partnerji še v bodoče.”

GISDATA d.o.o., Ljubljana

Mirjana ĐORĐEVIĆ http://www.gisdata.com/slovenia

“Menimo, da ste nam v vseh letih našega sodelovanja znatno olajšali naše delo, saj smo ob našem dobrem medsebojnem sodelovanju, zaupanju in zadovoljstvu, prepričani, da je uspeh podjetja ob pravih ljudeh lažji. Upamo, da bo naše sodelovanje še vnaprej tako učinkovito, kot je bilo do sedaj.”

INOPROJEKT, podjetje za inovacije in projektiranje d.o.o., Ljubljana

direktor Miroslav Radulac http://inoprojekt.si/

“Vodenje poslovnih klnjig smo zaupali računovodskem servisu VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.o.o. Njihov osebni pristop in profesionalno delo nas je prepričalo, da je izbor bil pravilen.”

Merlak d.o.o., Ljubljana

Direktor Helena Merlak

Za nas Vizija pomeni komplet servis, kjer imamo vse na enem mestu: kvalitetno računovodsko podporo, davčno in poslovno svetovanje in ažurno obveščanje o spremembah zakonodaje. Imamo svojega skrbnika, ki je vedno dostopen. Brez takšne podpore si današnje poslovanje težko predstavljamo.

Aditex d.o.o., Ljubljana

Direktor Irena Golob http://www.aditex.si/

Pomembno mi je, da spremembe zakonodaje, nove računovodske predpise, zahteve, spremlja namesto mene Vizija računovodstvo. Vse prilagajanje in vodenje računovodstva od začetka sodelovanja s tem servisom, ni več moja skrb. V Vizijo upravičeno popolnoma zaupam.

© 2016 - 2023 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov