Kariera

Domov O nas Kariera

Trenutno imamo odprta naslednja prosta delovna mesta:

  1. Samostojni računovodja m/ž, lokacija PE KOPER
  2. Samostojni računovodja m/ž, lokacija PE LJUTOMER
  3. Samostojni računovodja m/ž, lokacija PE BTCPE VIČ
  4. Samostojni računovodja m/ž, lokacija PE NOVA GORICA
  5. Samostojni računovodja m/ž, lokacija PE MARIBOR
  6. Samostojni računovodja m/ž, lokacija PE KRŠKO
  7. Samostojni računovodja m/ž, lokacija PE NOVO MESTO

V kolikor se vidite kot del naše ekipe in imate poleg tega še znanja in izkušnje iz računovodstva, vas vabimo, da izpolnite obrazec (spodnji del strani).

vizija-najvecji in vodilni

Skupaj z vami bomo delili bogate izkušnje, se izobraževali, družili in soustvarjali uspešne poslovne zgodbe.

Vaše delo bo zajemalo samostojno delo z različnimi naročniki računovodskih storitev ali pa delo v paru, kjer se boste učili od naših strokovnjakov. Za stranke boste opravljali celotno računovodstvo, vključno z obračunom davkov, plač ter izdelavo zaključnih računov.

Kariera

ŽELITE DELOVNO OKOLJE, KI OMOGOČA POSLOVNI IN OSEBNI RAZVOJ?

Vizija računovodstvo d.d. se nenehno širi in tako vedno sprejemamo medse nove znanja željne kadre, zato nam posredujte vaša znanja in veščine preko spodnjega obrazca- Prijava na delovno mesto.

Če se nam bo ponudba zdela zanimiva, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali nazaj.

Kaj pričakujemo?

Od novih sodelavcev pričakujemo znanje in izkušnje s področja računovodstva, poznavanje davčne zakonodaje in splošno podjetniško razgledanost.

Iščemo sodelavce, ki so stanovitni in vidijo v računovodskem servisu svojo zaposlitev na daljši rok.

Pričakujemo sodelavce, ki imajo sposobnost dobrega samoorganiziranja in dobre komunikacije s strankami. Pričakujemo spretnost in hitrost pri uporabi računovodskih programov.

V naši ekipi je zelo dobro vzdušje, zato pričakujemo pozitivne ljudi tudi v bodoče. Želimo si vašega optimizma, pozitivnih vrednot in prijaznosti v naši stalni ekipi, kjer vsak lahko doprinese svoj delež.

vizija-super ekipa

Zavedamo se, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo okolje, ki omogoča osebni razvoj, napredovanje in kakovost življenja za vse zaposlene. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in jih nagrajujemo za dosežene rezultate. Posameznikom omogočamo razvoj njihovih sposobnosti na poslovnem in osebnostnem področju. Pestrost strank nam omogoča, da lahko prilagodimo zahtevnost dela posameznemu zaposlenemu. Najboljši ravno s tem dosegajo plače visoko nad povprečjem stroke.

Pridružite se nam

Če bi se želeli pridružiti enemu najuspešnejših podjetij za vodenje poslovnih knjig in svetovanje, ter se prepoznate kot naš novi sodelavec, vas vabimo, da izpolnite spodnji obrazec za zaposlitev. Vsako  prijavo bomo z zanimanjem preučili. V kolikor bo vaša vloga aktualna, vas bomo z veseljem povabili na razgovor.

 

Obrazec za prijavo na delovno mesto

Stopnja izobrazbe:
Vaše računovodsko znanje:
Katere računovodske programe ste uporabljali – kako jih obvladate?
Zanimam se za delovno mesto v enoti:

 *Strinjam se, da podjetje Vizija računovodstvo, d.d. interno hrani in obdeluje osebne podatke za namene sprejema prijave na razpisano delovno mesto, preverjanja izpolnitve predpisanih pogojev zaposlitve in vzpostavitve stika z menoj. Potrjujem, da sem seznanjen/a z varovanjem osebnih podatkov.

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Družba Vizija računovodstvo d.d. jamči, da bo spoštovala zasebnost podatkov ter da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi družbe in se pod nikakršnimi pogoji ne bodo predali v roke tretje osebe ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni!

Priporočila zaposlenih

Podjetje mi nudi strokovni razvoj, ceni samoiniciativnost in medsebojno sodelovanje, imam veliko svobode in samostojnosti pri delu, kar me dodatno motivira, prav tako mi je všeč sproščeno vzdušje, ki vlada med sodelavci.

nb

Nataša Bogataj,
Vizija računovodstvo Ljubljana BTC

Zaradi bolezni in prevelikega stresa sem bila primorana zamenjati službo. Priložnost, da pokažem svoje znanje in sposobnosti za delo v računovodstvu so mi ponudili na Viziji v Ljubljani. Tu se ponovno dobro počutim predvsem zaradi dobrih odnosov in svobode pri opravljanju dela. Všeč mi je tudi, da tedensko potekajo interna izobraževanja in posveti o različnih problemih, ki se pojavljajo med opravljanjem dela.

Urška Piltaver,
Vizija računovodstvo Ljubljana BTC

Vizija mi nudi prijetno delovno okolje, kjer s sproščenimi odnosi s sodelavci popestrimo marsikateri dan. Medsebojno sodelovanje, strokovna izobraževanja in dnevno obnavljanje znanja stroke mi omogoča osebnostni napredek, ter strokovno opravljeno delo. Vizija ponuja kakovostne storitve in stremi k tehnološkemu napredku pri obdelavi podatkov glede na potrebe strank. Nam skrbnikom strank pa vse to omogoča lažje in hitrejšo dostopnost za obdelavo podatkov.

Barbara Kocjan,
Vizija računovodstvo Kranj

V podjetju Vizija računovodstvo rada delam, saj je pozitivno in prijetno delovno okolje.  V podjetju se trudijo za intenzivno širjenje strokovnega znanja med vse zaposlene. Pri opravljanju delovnih nalog si lahko zelo samostojen, saj ni omejevanja, posledično imamo s sodelavci znotraj enote in med ostalimi enotami, sproščen in spoštljiv odnos.  S svojim delom se trudim biti koristna desna roka strankam, ker s tem vsi pridobimo zadovoljen in pristen odnos.

Mojca Knaflič,
Vizija računovodstvo Kranj

Najprej bi rekla, da sem ponosna na to, da sem lahko del Vizijinega tima. Zelo mi odgovarja način dela v Viziji. Da referent stranko obravnava samostojno od začetka do konca, pomeni da stranko res dobro pozna in res ve o stranki vse, tako da ji v vsakem trenutku lahko nudi pravo podporo. Hkrati pa takšen način dela zelo dobro vpliva tudi na naše medsebojne odnose, saj vsak sam odgovarja le za svoje delo. Zelo cenim, da se je vzpostavilo vsakodnevno izobraževanje med vsemi Vizijinimi enotami po Sloveniji, kjer smo pripravljeni deliti svoje izkušnje in znanja ali pa na drugi strani le te sprejemati in da se vzpodbuja k temu da imamo povsod res enoten način dela.

sj

Sabina Jeršin,
Vizija računovodstvo Novo mesto

Pri Viziji se je začela moja pot lani novembra 2017. Moram priznati , da je vsak začetek težak, vendar pa lahko  z veliko dobre volje, vztrajnosti in podpore, ki jo pridobiš od vodji, sodelavk , hitro osvojiš potrebna znanja in izkušnje, ki te pripravijo , da postaneš dober računovodja. Kot vidim, Vizija stremi k strokovnosti in profesionalnosti. Zaposlenim nudi tedenska izobraževanja , udeležbo na tečajih,.. za dobre kolegialne odnose pa tudi organizira piknike in zabave J Vizija je zakon.

dp

Darja Puškar,
Vizija računovodstvo Novo mesto

Moja pot v Viziji se je začela pred dobrimi tremi leti. Ko te kolektiv in vodstvo sprejmeta odprtih rok, in ti kljub neizkušenosti odprejo vsa vrata k osebnemu in poslovnemu izpopolnjevanju, potem veš, da je to to. Smo kot ena velika, povezana družina. Naša največja prednost je velikost, izkušnje in poznavanje različnih področji, nenehno izobraževanje, predvsem pa da kot tim delujemo enotno.

dp

Monika Cerar,
PE BTC

V Viziji sem začel delati takoj po končanem faksu. Zelo sem hvaležen, da so v meni prepoznali željo po trdem delu in nadaljnjem izobraževanju ter da mi to omogočajo. Ker delam v zdravem delovnem okolju, kjer me sodelavke podpirajo in pomagajo, imam občutek, da tudi one želijo, da uspem. Menim, da iz tega izvira moja produktivnost in vse večja samostojnost. Dobri medsebojni odnosi s kolegi, pa se tudi poznajo pri načinu dela s strankami.

Kristjan Lesnik,
PE KRANJ

Pri Viziji mi je zelo všeč, ker cenijo ambiciozne, samoiniciativne ljudi ter spodbujajo razvoj zaposlenih z internimi izobraževanji in delovnimi izzivi. Prijetno, sproščeno vzdušje med sodelavci pa poskrbi za odlično počutje med delom.

Miha Luzar,
PE BTC

Pri iskanju novih izzivov na področju računovodstva, sem iskal delo v podjetju, ki bi mi omogočilo tako osebno kot strokovno rast. In Vizija računovodstvo kot največji ponudnik računovodskih storitev na našem trgu zaposlenim na podlagi izkušenj s številnimi strankami nudi neomejeno bazo informacij in znanja, kar je eno z drugim pomemben dejavnik našega dela. In z roko v roki s sproščenim vzdušjem in dobro energijo je bila zaposlitev prava izbira.

Rok Lampe,
PE BTC

Obrazec za prijavo na vizija academy

Vabimo vse mlade, ambiciozne in motivirane kandidate, ki se vidite v računovodstvu in ki bi svoje študijsko znanje želeli še poglobiti, da se nam pridružite na Vizija academy, kjer boste imeli priložnost stopiti v stik z nami in pridobiti vpogled v računovodsko delovno okolje. Ponudili vam bomo praktična izobraževanja in izbranim kandidatom ponudili priložnost za razvoj kariere v našem podjetju.

Prijavite se lahko preko spodnjega obrazca in vas bomo kontaktirali v najkrajšem času. S prijavo pohitite, saj je število mest omejeno.

Stopnja izobrazbe:
Vaše računovodsko znanje:
Katere računovodske programe ste uporabljali – kako jih obvladate?
Zanimam se za delovno mesto v enoti:

 *Strinjam se, da podjetje Vizija računovodstvo, d.d. interno hrani in obdeluje osebne podatke za namene sprejema prijave na razpisano delovno mesto, preverjanja izpolnitve predpisanih pogojev zaposlitve in vzpostavitve stika z menoj. Potrjujem, da sem seznanjen/a z varovanjem osebnih podatkov.

Polja označena z zvezdico so obvezna!
© 2016 - 2023 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov