Podjetnikom prijazni računovodje

Domov O nas

Računovodski servis Vizija

Računovodski servis Vizija uspešno posluje že od leta 1993, ko smo začeli kot majhen računovodski servis. Od vsega začetka smo imeli kot eden prvih računovodskih servisov v državi veliko in pomembno vlogo pri razvoju in oblikovanju naše dejavnosti. Z leti smo pridobivali nove stranke, izkušnje, vrhunske zaposlene in tako kmalu postali največje in vodilno podjetje v Sloveniji na področju vodenja poslovnih knjig in davčnega svetovanja.

andreja-prislan

Direktorica
Andreja Prislan

katarina-lozar

Pomočnica direktorice
Katarina Ložar

Leta 2008 smo se združili v delniško družbo, leta 2015 pa uspešno ustanovili Zbornico za ustanavljanje podjetij, ki je pridobila naziv točke VEM, kjer lahko podjetniki pričnejo svojo pot z odprtjem podjetja.

V Viziji več kot 100 redno zaposlenih stalno izpopolnjuje svoja znanja na vseh področjih računovodstva, davkov in poslovnega svetovanja.

Sodelujemo z več kot 2000 poslovnimi partnerji, katerim nudimo najboljše računovodske storitve, poslovno in davčno svetovanje. Kakovost je naše vodilo. Zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Pomembna vrlina naših zaposlenih je tudi prijaznost, zato jih lahko kadarkoli povprašate za nasvet ali mnenje.

Individualno svetovanje – osebni računovodja

vizija_onas_video

Video predstavitev

“Pri nas dobite svojega skrbnika – osebnega računovodjo, ki se poglobi v vaše poslovanje, spozna vse posebnosti vašega poslovanja in vam zna zato konkretno svetovati.

Poleg osebne obravnave je vedno na voljo tudi ekipa vrhuskih strokovnjakov, specializiranih za posamezna področja. Tako smo uspeli združiti vse prednosti osebnega individualnega pristopa z vsemi prednostmi velikega sistema.”

Sedež in uprava podjetja

 • Vizija računovodstvo d.d.
  Bratislavska cesta 5
  1000 Ljubljana
 • 01 244 37 90
 • 01 244 37 94
 • info@vizija-racunovodstvo.si
 • Davčna številka: 99403188
 • Matična številka: 1399705000
 • Direktorica: Andreja Prislan

vizija_uprava-23-1-20

Naše poslovalnice

413S šestnajstimi poslovalnicami smo zagotovili boljšo dostopnost naših storitev in se tako približali našim strankam po vsej Sloveniji.

Računovodsko dejavnost uspešno širimo tudi izven meja s poslovalnicami v Beogradu, Novem Sadu, Subotici, Kragujevcu, Zrenjaninu in Nišu. Tako smo tudi v Srbiji največji računovodski servis. Poslovalnice imamo še v Hrvaški, Bosni, na Slovaškem in v Črni Gori.

Zaradi poznavanja posebnosti zakonodaje v posameznih državah lahko našim strankam, ki delujejo na mednarodnem trgu, ponudimo učinkovito in celovito računovodstvo.

Računovodsko dejavnost uspešno širimo tudi izven meja Slovenije

Naša vizija in cilji

Utrditi želimo položaj vodilne računovodske hiše v državi in hkrati ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Na podlagi strokovnosti, z uporabo najsodobnejših informacijskih rešitev in poudarjeno skrbjo za stranke, si želimo še izboljšati naše storitve.

Z zagotavljanjem prijetnega, sproščenega, profesionalnega in stimulativnega delovnega okolja želimo ostati ugleden delodajalec za najboljše kadre.

Tudi v bodoče si želimo tesnega sodelovanja z ostalimi računovodskimi servisi. Skupaj lahko izboljšamo ugled naše dejavnosti. Z združevanjem znanja in izkušenj še lažje kljubujemo številnim spremembam na zakonodajnem področju.

slika-brosure-na-spletnistrani

vizija_graf-1
© 2016 - 2023 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov