Vizija v medijih

Domov Vizija v medijih Prejeli smo certifikat: Zlata bonitetna odličnost

Prejeli smo certifikat: Zlata bonitetna odličnost

Objavljeno: 24. september, 2019

Poslovni subjekt VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d. po analizah za leto 2019 spada v 9,6% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA. V Sloveniji je v letu 2019 med vsemi 176.466 registriranimi podjetji, zlato bonitetno odličnost doseglo zgolj 12.214 podjetij oziroma samo 6,9% vseh podjetij v Sloveniji. Bisnode je letos petič med vsemi gospodarskimi subjekti izluščil zlata bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem failure score modelu najvišji razred AAA dosegajo tri leta zaporedoma), med slednje letos spada tudi naš poslovni subjekt.
Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.
Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

Podelitev certifikatov je potekala 18.9.2019 v Kongresnem centru Brdo.

Nazaj


© 2016 - 2020 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov