Borza terjatev

Domov Ostale storitve Borza terjatev

Borza terjatev

logo_borza_terjatevV našem računovodskem servisu sodelujemo s skrbno izbranimi zunanjimi strokovnjaki, med katere sodi tudi Borza terjatev.

Borza terjatev malim in srednje velikim podjetjem omogoča enostaven in hiter dostop do financiranja na podlagi odstopa kvalitetnih, ne zapadlih poslovnih terjatev in kratkoročnih do 6-mesečnih posojil za financiranje novih prejetih naročil ali za financiranje obstoječih terjatev do kupcev v EU ter Švici.

Celoten postopek pridobitve financiranja poteka v elektronski obliki preko spletne BT finančne platforme.

Na drugi strani Borza terjatev podjetjem z denarnimi presežki ponuja privlačno naložbo – kratkoročno plasiranje denarnih sredstev v razpršen portfelj nizko tveganih terjatev s privlačnimi donosi. Denarna sredstva vlagateljev se v terjatve plasirajo avtomatično na podlagi njihovih vnaprej opredeljenih naložbenih nastavitev. Zahtevnost vlaganja na Borzi terjatev za podjetja je minimalna in po uporabniški izkušnji primerljiva z vezavo depozita pri banki.

Povezava na spletno stran: https://www.borzaterjatev.si/.

Poudarjamo: Na Borzi terjatev se z izterjavo ne ukvarjajo. Izterjavo vršijo zgolj in samo v imenu naših vlagateljev, pa še to le v tistih robnih primerih, ko do tega pride (kadar je ogroženo končno poplačilo odstopljenih terjatev ali danih posojil).

vizija-racunovodstvo

Za pomoč pri izterjavi ali dodatne informacije se obrnite na vašega Vizijinega osebnega računovodjo, ki vam bo posredoval vse informacije in popravil dokumente za poslovnega parterja BORZA TERJATEV.

© 2016 - 2023 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov