Vizija bonitete

Domov Ostale storitve Vizija bonitete

Vizija bonitete

Obvladovanje tveganj je eden ključnih dejavnikov uspešnosti v sodobnem poslovanju in prvi pogoj za ohranjanje konkurenčne sposobnosti podjetja. Kakovostne in ažurne bonitetne informacije pomagajo obvladovati finančna tveganja. Z nekaj denarja, namenjenega bonitetnemu poročilu, lahko podjetje prihrani na tisoče evrov.

Bonitetno poročilo prispeva k oceni poslovnega partnerja in je ključno za sprejemanje ustreznih poslovnih odločitev.

V našem računovodskem servisu v sodelovanju s skrbno izbranimi zunanjimi strokovnjaki našim strankam nudimo temeljita in pravočasna bonitetna poročila o gospodarskih subjektih iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Bolgarije, Romunije in Madžarske. Kakovost zagotavlja posebej razvita metodologija in skrbni pregled visoko kvalificiranega analitika. Z vzpostavljeno mrežo in povezavami širom sveta vam zagotovimo prave podatke tudi o subjektih iz drugih držav.

Strankam Vizije nudimo tudi do 5 brezplačnih kratkih bonitetnih poročil letno, na podlagi katerih boste lažje ocenili stabilnost poslovnega partnerja ter varnost potencialnega posla.

Za pomoč pri naročilu bonitetnega poročila ali dodatne informacije se obrnite na vašega Vizijinega osebnega računovodjo, ki vam bo postopek podrobneje razložil.

vizija-racunovodstvo

© 2016 - 2023 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov