Vizija v medijih

Domov Vizija v medijih

Vizija v reviji SBC Podjetnik: Kako z regresom za dopust po novem

Objavljeno: 04. julij, 2019

V zadnji izdaji revije SBC (Maj 2019) smo na praktičnem primeru predstavili nov sistem ureditve regresa za letni dopust. Vizija računovodstvo je sedaj tudi članica SBC.

Preberi več

Vizija računovodstvo na 2. SBC Forumu Kluba slovenskih podjetnikov

Objavljeno: 19. februar, 2019

Dne 4.2.2019 smo se kot eden izmed sponzorjev udeležili 2. SBC Foruma Kluba slovenskih podjetnikov, ki je potekal v hotelu Jama v Postojni. Udeležilo se je več kot 300 pomembnih gostov. Forum je Klub slovenskih podjetnikov pripravili v sodelovanju s švicarskimi podjetniki in predstavniki slovenske Vlade. Video utrinek prireditve:

Preberi več

Vizija na kongresu zbornice računovodskih servisov

Objavljeno: 20. december, 2018

Med 10. in 12. oktobrom 2018 smo se v Kongresnem centru Thermana v Laškem udeležili 20 letnice Kongresa izvajalcev računovodskih storitve in Zbora članov ZRS, ki ga organizira Zbornica računovodskih servisov. . Namen kongresa je predstavitev najaktualnejših tem s področja računovodstva, ki neposredno vplivajo na opravljanje dejavnosti storitve. Kongresa smo se z veseljem udeležili in [...]

Preberi več

Vizija prejela certifikat Družini prijazno podjetje

Objavljeno: 20. december, 2018

Ponosno lahko naznanimo, da je podjetje VIZIJA RAČUNOVODSTVO d.d. prejelo certifikat Družini prijazno podjetje, ki ga podeljuje Ekvilib Inštitut, in se tako pridružilo preko 240 slovenskim podjetjem in organizacijam, ki skupaj zaposlujejo več kot 40.000 zaposlenih. Z certifikatom ne želimo le potrditve, da uspešno opravljamo družini prijazne ukrepe in prakse, ki jih promovira certifikat, temveč želimo podjetje [...]

Preberi več

Udeležili smo se poslovne konference v Portorožu

Objavljeno: 22. november, 2018

Vizija računovodstvo d.d. se je 15. in 16. novembra 2018 v Portorožu udeležila poslovne konference. Predstavili smo širok nabor storitev, ki jih nudimo svojim več kot 2000 strankam. S stojnico in veliko osebnimi srečanji smo se srečali in izmenjali mnenja z uspešnimi podjetniki, uspešnimi poslovneži in uglednimi govorci na konferenci.

Preberi več

Vizija na 24ur

Objavljeno: 21. junij, 2018

Vizija se je skupaj z ostalimi uspešnimi podjetniki udeležila razprave glede strategije v zvezi z poslovnim okoljem in sodelovanja med vladnimi predstavniki in podjetniki v majhnih in srednjih podjetjih. Kot pokrovitelji ali organizatorji podobnih dogodkov želimo prispevati k izboljšanju poslovanja naših strank tudi v bodoče. Vizija podpira malo gospodarstvo in je aktivno vključena v širše [...]

Preberi več

Vizijin piknik 8.6.2018

Objavljeno: 11. junij, 2018

V kolektivu Vizije smo petek 8.6.2018  izkoristili za naš tradicionalni letni izlet.

Preberi več

Zbor članov ZRS

Objavljeno: 23. oktober, 2017

Vizija se je udeležila 10. Zbora članov ZRS. Novosti, optimizacija, digitalizacija in komunikacija – trenutno aktualne teme računovodskih servisov.

Preberi več

Vizija prevzela certifikat bonitete odličnosti (AAA)!

Objavljeno: 22. junij, 2016

Vizija je prejšnji teden na Ljubljanskem gradu ponosno prevzela certifikat bonitete odličnosti (AAA)! Izkoristili smo tudi priložnost za mreženje s podjetniki iz različnih dejavnosti.

Preberi več

Vizija računovodstvo – Družini prijazno podjetje

Objavljeno: 15. december, 2015

V torek, 15. decembra 2015, na Gospodarski zbornici Slovenije, smo prejeli posebno zahvalo ob tokrat že 6. podaljšanju polnega certifikata “Družini prijazno podjetje”.

Preberi več
© 2016 - 2019 Vizija računovodstvo d.d., vse pravice pridržane. | Piškotki | Varstvo podatkov